Luni -> RE: Skrivnost dobrih govejih zrezkov (23.11.2011 13:56:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz V nedeljo gostim 10 oseb. Namen imam pripravit goveje zrezke v omaki (s čebulico). Glede na to, da jih rabim vsaj 20 (vsi so namreč mladi športniki, ki pojedo res veliko). Zaradi tega bi jih morda pripravilia že prejšnji dan in potem naslednji le pogrela. Je to možno, ne bodo suhi? Prosim za kakšen nasvet za pripravo. Hvala. Bom pa postregla z bučkino juhico s krompirjem, za glavno jed bodo goveji zrezki v omaki, krompir v kosih, zabeljen z ocvirki, zeljnata solata s fižolom. Za sladičko se moram še kaj spomniti. Ocvirki na krompirju, zraven pa zrezki? Meni to ne gre. Zraven zrezkov meni najbolj pašejo domači krompirjevi svaljki- malo kuhanih, malo ocvrtih- ali pa dober pire krompir (pire zalit z vročo smetano ter zmešan z metlicami-mešalnik, tudi nekaj časa stoji, ker je zelo rahel...). Hm, pa solata, malo motovilca ne bi škodilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (ker ga jaz obožujem, brez zamere [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] )
|
|
|
|