RE: Kavne kapsule (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Hope2 -> RE: Kavne kapsule (24.11.2011 13:28:00)

ja, sem opazala. prvič sem samo pač nasula, pa je pritekla bela voda ven[sm=smiley36.gif], drugič sem pa sem ornk zbila, kokr se je pač dalo, ap je bla malo bolj pobarvana, ampak še vedno vodena. Moj je rekel, da je mogoče barkava narejena, da jo je treba dolgooo kuhat[sm=jezicek.gif], zato sem vprašala, če je potrebna kaka filter kava. Pa ni mi všeč, da mi veliko vode steče v zbiralnik- ne bom več

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.11.2011 14:05:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Hope2 -> RE: Kavne kapsule (24.11.2011 14:11:01)

če mi ne bi voda puščala, bi še kupla in probala, tak pa ne bom, nima smisla. Moj se mi itak reži zraven in govori, da taki reveži pa spet nismo[sm=jezicek.gif]

špelin@ -> RE: Kavne kapsule (24.11.2011 14:26:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Pa ni mi všeč, da mi veliko vode steče v zbiralnik- ne bom več

To pa zagotovo ni ok. Pri meni je enako kot pri originalnih kapsulah, nikjer nič ne teče mimo oz. spušča. Kateri aparat pravzaprav imaš ti?

špelin@ -> RE: Kavne kapsule (24.11.2011 14:27:41)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
za aparate je kava vedno bolj grobo mleta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Jp. Ta, ki jo uporabljam jaz, je precej bolj grobo mleta od npr. barcafeja.

špelin@ -> RE: Kavne kapsule (24.11.2011 14:28:46)

če mi ne bi voda puščala, bi še kupla in probala, tak pa ne bom, nima smisla. Moj se mi itak reži zraven in govori, da taki reveži pa spet nismo[sm=jezicek.gif]

Bil je samo predlog. Če še komu pride prav, ok, drugače pa tudi.

Hope2 -> RE: Kavne kapsule (24.11.2011 15:59:26)

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Bil je samo predlog. Če še komu pride prav, ok, drugače pa tudi.

Saj predlog je super[sm=bravo.gif]. Mogoče še kdaj sprobam, ampak z grobo kavo. Mam pa nespreso mašinco

Anonimen -> RE: Kavne kapsule (24.11.2011 17:39:26)

IZVIRNO SPOROČILO: razglednica

a zdaj imajo ta aparat skoraj VSI????

Nikakor.

Samo jaz itak nisem vsi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Meni je turška še vedno zakon. Za pocrkljat občasno naredim ledeno, ali dvakrat na leto stepeno smetano.
Tudi predrago se mi zdi, po tem, kar pišete.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.11.2011 18:02:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]