ronja -> RE: Darilo za očka od mamice?! (22.11.2011 16:03:01)
|
zdaj pa če je to žalostno je pač žalostno. Ni žalostno - kakorkoli je obema prav, je super. Jaz rada dajem darila še za precej bolj neumne priložnosti in najdem včasih prav blesave izgovore zanje, tako da enega pametnega razloga ne bi rada spustila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Verjamem, da taki moški obstajajo, samo mislim, da ni apriori tako - večinoma se imamo vendarle radi in si želimo dobro - mogoče kdaj ne znamo pokazat na pravi način, ampak kar se mene tiče, s takim, ki bi mislil, da me lahko kupi z darili, itak nimam kaj počet in se verjetno že v prvo fazo ne bi spravila (torej k zanositvi). Ker bi se mi trapasto zdelo, da me obravnava kot eno stvar. Ampak niso vsa darila dana zato, da bi te nekdo mel na špagci. Za ta, ki sem jih napisala, vem, da so bila vsa dana zato, da bi drugega razveselila in da bi spodbujala svoje hobije. kar je pa fajn:). In v bistvu je kvečjemu dodatna obljuba, da bo mel otroke kdaj, da bom lahko to uporabljala (in obratno, da bo lahko on uporabljal svoje).
|
|
|
|