RE: Darilo za očka od mamice?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


kajajaka -> RE: Darilo za očka od mamice?! (22.11.2011 15:42:16)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj je moji kolegici pomagal zlat prstan, ki je res bil waw, če ji dragi njen možek ni do 1 leta starosti, ni enkrat samkrat previl otroka, ni bil za 5 minut sam z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] , ko pa je rekla, da je utrujena, pa jo je vprašal od česa le, če pa je non stop doma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Sori, sam v tistem trenutku bi mu prstan nekam vtaknila!



Ja, podpis,...
v tem primeru, bi tudi moj dobil prstan nekam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




kajajaka -> RE: Darilo za očka od mamice?! (22.11.2011 15:43:20)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Meni pri takih debatah nikoli ni jasno, zakaj bi se darila in skrb za otroka/pomoč izključevala. Saj imaš lahko oboje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Saj ni, da bi si kaj dajala zato, da nama pa potem ne bo treba več nič za drugega naredit, ampak ravno obratno - ker se mava pač rada, pa si kdaj rada narediva kako veselje - z darilom, z vstajanjem, s časom,...


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] točno tako!




ronja -> RE: Darilo za očka od mamice?! (22.11.2011 15:43:49)

Se strinjam. Pa pustila bi ga samega z otrokom za par ur, pa da vidim, koliko bi bil potem spočit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




amyZ -> RE: Darilo za očka od mamice?! (22.11.2011 15:47:48)

Midva sva šele v nedeljo videla plusek. In včeraj ko sem sama vandrala po trgovinah sem mu kar tako kupila majhen traktor. Sicer malo otročje, ampak takšna sva midva. In mogoče bosta z bibo, ko bo prišla na svet pa začela zbiralsko akcijo traktorjev :) hehe... nikoli se ne ve. Bilo je pa kupljeno z namenom manjše pozornosti. Ko sem ravno tudi sebe obdarila. Tudi to moramo znati ženske :)

Meni so najbolj všeč darila, ki niso vsakdanja in ki pridejo ob trenutkih, ko jih najmanj pričakuješ. Sploh kakšne malenkosti so mi precej ljube!




tasa_m -> RE: Darilo za očka od mamice?! (22.11.2011 15:53:43)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Meni pri takih debatah nikoli ni jasno, zakaj bi se darila in skrb za otroka/pomoč izključevala. Saj imaš lahko oboje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Saj ni, da bi si kaj dajala zato, da nama pa potem ne bo treba več nič za drugega naredit, ampak ravno obratno - ker se mava pač rada, pa si kdaj rada narediva kako veselje - z darilom, z vstajanjem, s časom,...
Ronja, ja mogoče imamo nekatere oboje, poznam pa jih kar nekj kateri moški mislijo, da če ji kaj kupijo tako njej kot otroku da je to to.
Pa saj mogoče tud ti poznaš kak tak par... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Sicer pa saj ni važno, midva si v P nisma izmenjala čisto nič. Jaz sem samo odgovorila na vprašanje katero je bilo zastavljeno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] zdaj pa če je to žalostno je pač žalostno.




ronja -> RE: Darilo za očka od mamice?! (22.11.2011 16:03:01)

zdaj pa če je to žalostno je pač žalostno.
Ni žalostno - kakorkoli je obema prav, je super. Jaz rada dajem darila še za precej bolj neumne priložnosti in najdem včasih prav blesave izgovore zanje, tako da enega pametnega razloga ne bi rada spustila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Verjamem, da taki moški obstajajo, samo mislim, da ni apriori tako - večinoma se imamo vendarle radi in si želimo dobro - mogoče kdaj ne znamo pokazat na pravi način, ampak kar se mene tiče, s takim, ki bi mislil, da me lahko kupi z darili, itak nimam kaj počet in se verjetno že v prvo fazo ne bi spravila (torej k zanositvi). Ker bi se mi trapasto zdelo, da me obravnava kot eno stvar. Ampak niso vsa darila dana zato, da bi te nekdo mel na špagci. Za ta, ki sem jih napisala, vem, da so bila vsa dana zato, da bi drugega razveselila in da bi spodbujala svoje hobije. kar je pa fajn:). In v bistvu je kvečjemu dodatna obljuba, da bo mel otroke kdaj, da bom lahko to uporabljala (in obratno, da bo lahko on uporabljal svoje).




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.11.2011 16:22:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




t5t6 -> RE: Darilo za očka od mamice?! (23.11.2011 8:03:16)

Kot sem že prej povedala sem sama pri rojstvu vseh treh otrok moža obdarila z majhno pozornostjo, to sem naredila zato, ker rada obdarujem in sem s tem zadovoljna. On je pa totalno nasprotje od mene in je anti darila, tako, da prvič sem res dobila zapesnico (očitno mu je kdo povedala, da naj jo kupi), drugič nisem dobila nič, tretjič pa mi ji po kakšnem tednu prinesel šopek, ampak kar tako, bolj za hišo kot zame. Ker od njega nisem nič pričakovala sem bila vedno srečna. Pomaga pa vi vedno ne glede na moja ali njegova darila. Tako, da te stvari pomoje se med seboj ne izključujejo in so odvisne od posameznika.




lenčy -> RE: Darilo za očka od mamice?! (23.11.2011 9:36:11)

Naja17 js smu pa nabavila na http://www.majcke.net/ s takim napisom http://www.najdarila.com/shop/article/31/81/5057/Majica_-_Super_ocka ,edino kar sem barvo drugo zbrala. (je tukaj najceneje[sm=smiley36.gif])

uf js sm dobila oz. oba s sinom celo premoženje pa ne bom povedala kaj, da ne boste fouš[sm=smiley36.gif] drgač pa ja, zakaj pa ne obdarovat? js se nobenega darila ne branim. imate pa lepe ideje za očke, mi ostajamo pri majcah...




*lala* -> RE: Darilo za očka od mamice?! (23.11.2011 10:13:07)

jst sm mojemu tudi kupila majico 100% OČKA in jo je potem oblekel ko je prišel na prvi obisk takoj po rojstvu, pa za zabavo ob rojstvu in na njenem 1 rojstnem dnevu jo je imel....zelo je bil vesel!




Aika77 -> RE: Darilo za očka od mamice?! (23.11.2011 23:19:12)

Ne vem meni, pa se je zdelo tako fino, ko sem srečala prijateljico vso nasmejano in s trebuščkom v knjigarni in mi je povedala, da se bosta s fantom pred rojstvom otročka obdarila s knjigami in si napisala drug drugemu posvetila. Pa še skupaj sta bila v knjigarni, tega se bosta sigurno z veseljem spominjala, še posebno takrat, ko bosta tja že s sinkom zahajala.




Matkurja -> RE: Darilo za očka od mamice?! (24.11.2011 10:10:09)


IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica87

.vedno je to da oče pač neki kupi mamici ko rodi
kaj pa mami da kupi očku ?

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zakaj pa bi mi naj kaj kupil?
Ker bi se mi zahvalil, da sem rodila al kaj??
Meni ni kupil nič, niti jaz ne njemu.




[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] žalostno, da nista niti malo pozorna. Saj ni treba nič kupiti, da se tudi narediti ali nabrati (rože) v naravi.

ja, no... nujno potrebno res ni, tako kot ni za rojstni dan ali za novo leto ... ampak pozornost je pa lepa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] navada!

Jaz sem mojemu kupila majčko z napisom SUPER OČKA (znak pa kot od supermana) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
In je bil res vesel. Nosil jo je seveda tudi na žuru, ki je sledil rojstvu najine hčerkice in potem za 1. rojstni dan... Njemu je res veliko pomenila ta majica.
Jaz sem pa od njega dobila prstan iz belega zlata z rubinom (ki ponazarja najino hčerko) in dvema diamantkoma ob straneh - ponazarja naju. Kar stopila sem se, priznam.


Midva si niti za rojstni dan, niti za novo leto nikoli nič ne podariva. Si pa včasih kar tako....
Jaz tudi mojemu ne mislim nič kupovat ob rojstvu najinega otroka, pa tudi od njega nič ne pričakujem. Rože so pa v porodnišnici tako ali tako prepovedane.




Češnca -> RE: Darilo za očka od mamice?! (24.11.2011 10:41:32)


IZVIRNO SPOROČILO: *lala*

jst sm mojemu tudi kupila majico 100% OČKA in jo je potem oblekel ko je prišel na prvi obisk takoj po rojstvu, pa za zabavo ob rojstvu in na njenem 1 rojstnem dnevu jo je imel....zelo je bil vesel!


To majčko sem kupila tudi jst pred rojstvom ta drugega mulčka. [sm=smiley1.gif] Jo redno nosi. [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]




naja17 -> RE: Darilo za očka od mamice?! (24.11.2011 15:23:02)

Hvala za linke... Jaz sem mojemu kupla za RD, mesec po rojstvu najboljši ati na svetu, bi pri drugem pa tega supermana, k mu je to fajn majca [sm=smiley1.gif]...

ronja - ti vedno tko lepo vse napišeš [sm=bravo.gif]

MILLEENA - ful fajna darila





Vegi -> RE: Darilo za očka od mamice?! (25.11.2011 12:33:14)

Jaz imam tudi zelo rada darila, predvsem taka, ki niso za prah nabirat, torej kaj praktičnega. In se zadnjič z mojim peljeva nekam pa sem ga malo za hec, malo zares vprašala, kaj si on misli o darilu ob rojstvu, pa mi je rekel da bi on kakšne rože ali kaj podobnega. In sem ga šokirala z izjavo, da rož v porodnišnicah nimajo najraje, da bi bilo mogoče bolje če jih ne bi nosil v P in se mu je resnično videlo, kako razmišlja kaj mi bo kupil, naredil, prinesel... [sm=smiley36.gif] Res prisrčno, da se že zdaj sikira [sm=smiley36.gif]




brigita23 -> RE: Darilo za očka od mamice?! (25.11.2011 20:25:29)

pozdravljene

Jaz sem svojemu možu ko sem prvič rodila pripravila presenečenje. Čakalo ga je doma, dobro skrito[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ko je odhajal od mene iz P sem mu samo, rekla ko pride domov kam naj gre pogledat in da ga tam nekaj čaka. Čakala ga je majčka z napisom NOVOPEČENI OČKA /sprednja stran/ DOBIL SEM SINKA NIKA /zadnja stran/ katero je potem oblekel za na zabavo za otročka, kasneje pa spravil za spomin. Zraven pa je bila še foto knjiga, ki sem jo nekako delala skozi vso nosečnost in vanjo zapisala vse občutke, ki sva jih doživljala v teh 9-ih mesecih, seveda je bila knjiga tudi polna slik nosečnost od začetka do konca, in na koncu še posvetilo njemu in mojemu sinčku...skratka zanj je bilo to darilo tako dragoceno, da ni znal opisati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], jaz pa sem drugi dan dobila čudovit prstan, ki pa sem si ga tudi zaslužla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

lep pozdrav




Monstera -> RE: Darilo za očka od mamice?! (27.11.2011 12:41:00)

Prvič slišim za to, da si mamice in očki dajejo darila ob rojstvu XD Ob prvi misli se mi je zdelo smešno, jaz niti v sanjah nisem na to pomislila, razumem pa zakaj eni to hočejo.




lenčy -> RE: Darilo za očka od mamice?! (27.11.2011 13:09:47)


IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
 Zraven pa je bila še foto knjiga, ki sem jo nekako delala skozi vso nosečnost in vanjo zapisala vse občutke, ki sva jih doživljala v teh 9-ih mesecih, seveda je bila knjiga tudi polna slik nosečnost od začetka do konca, in na koncu še posvetilo njemu in mojemu sinčku...

to je pa res zelo lepo darilo!




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]