ronja
|
Jaz sem mu za prvo kupila knjigo Bog kot zabloda in mu not napisala, da je to zato, da ji bo lahko sam lepo razložil, zakaj ni krščena in je ne bo k meni pošiljal s takimi vprašanji . To je zdaj že dolgo njegova najljubša knjiga, kolikor vem. Pa poslikala sem mu majco s prometnim znakom, kjer je bil gor simboliziran novopečeni oči. Drugič sem mu tudi nekaj dala, pa se pri najboljši volji ne spomnim več, kaj. Je bilo toliko vsega takrat in sem se osredotočila na to, da se velika ni počutila zapostavljeno. Vseeno je pa tudi drugič nekaj dobil in bo tokrat upam da tudi. Če mi le rata vse skoordinirat/naredit. Sicer sva si pa za Ronjo še pred rojstvom dala drug drugemu to, kar sva si že dolgo želela: jaz sem dobila overlocka, on pa digitalni fotoaparat. Za drugo punčko sem jaz dobila šivalni stroj, on pa mislim da nič , razen boxarc, ki sem mu jih sešila na unega overlocka . Za tretjega sem dobila coverlocka (še ena šivalna mašinca) in on baterijo za taisti fotoaparat, ker mu je vmes že crknila. Lubi se heca, da se pozna recesija, taprva darila so bila zelo draga, tazadnja pa niti ne . To je bilo tako, da si nisva dala v p. (bognedaj, da bi mi mašino tja vlekel) in da sva si tudi sama izbrala modele in dodatke,... in hecno - ko sva kupovala prvič, je prišlo oboje do evra enako, čeprav sploh nisva gledala na to, da bi bilo enako. Pač on je rabil zraven torbico, baterijo, spominsko kartico, kak filter... jaz pa še kako tačko in par prčkarij za šivanje... sva se pa ful režala - sva šla kupovat isti dan in je bilo do evra enako, hehe.