Anitka -> Za nas (270. nadaljevanje)... (24.8.2005 13:51:49)
|
Hej bejbe! ASTRA :love: jaz močnoooooooooooooooooo upam, da nam jutri na srečanju poveš lepo novičko in da je test tokrat pošteno zatajil. Držim pesti, da imam že členke bele. In hvala, da si me "nadomeščala" pri urejanju seznama :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Sem prav vesela, če včasih katera vskoči:love::love::love::love: Drugače pa je tudi pri meni neko "čudno" obdobje, podobno kot pri tebi PIKA 74. Sem misla najprej, da je z mano kaj narobe, zdaj pa vidim, da se tudi ostale spopadate s takimi občutji. Ko sem brala tvoja sporočila, da ti je vseen ratalo, sem imela občutek, da berem svoje misli. Tudi jaz zadnje čase kar naprej iščem in iščem "razloge" proti :duda:, pa ne me narobe zastopit. Sem si že rekal, da počakam še en ciklus in ne grem na spremljanje ciklusa v MB :zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: Imam vsega tega že vrh glave. Sedaj sem si tudi nabavila copate in hlače za aerobiko, ker želim biti na tem področju spet aktivna in potem si misim, da če zdaj zanosim, pa že ne bom mogla hoditi na vadbo. Bomo videli in se prepustili času, ki bo nekoč morda tudi mene osrečil z :duda: Do takrat pa bom skušala iskati srečo in v njej uživati na drugih področjih. Punce lepo se imejte in se beremo, Anitka
|
|
|
|