vitiligo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

josephine27 -> vitiligo (22.11.2011 9:16:33)

Ima katera to bolezen? Se je uspelo kateri pozdravit? Kako se zdravite?

blev -> RE: vitiligo (26.11.2011 22:49:54)

Pozdravljena moj mož ima vitiligo ,da bi bilo to ozdravljivo še nisem slišala. Čepa imam napačne informacije mi pa prosim javi.Prav tako ima tudi najina hči stara 8 let.LP. Hermina

josephine27 -> RE: vitiligo (27.11.2011 9:48:09)

blev, meni je moja dermatologinja rekla, da je sicer ozdravljivo vendar v zelo zelo redkih primerih... tako kot se nenadoma pojavi lahko tud nenadoma izgine vendar naj ne upam na to ker so to bolj izjeme.
največkrat tud vzroka ne ugotovijo ( pri meni ga niso). zaenkrat imam samo po rokah zato so mi svetovali obsevanje vendar se zanj nisem odločila. med prvo nosečnostjo je samo od sebe praktično popolnoma izginilo, med drugo ( 3 leta razlike) pa se mi je nazaj pokazalo in to gre precej hitro na slabše. ker še dojim se tud nič ne mažem.

kdaj ste opazili, da je hči podedovala od očeta? kmalu po rojstvu?

blev -> RE: vitiligo (1.12.2011 17:07:23)

Takoj ko se je rodila se je to videlo.Predvsem poleti ko je na soncu je zelo opazno, tako da jo moram precej pazit.

limonca94 -> RE: vitiligo (10.12.2011 16:42:11)

Živjo. Jaz imam Vitiligo. :)

čipka -> RE: vitiligo (10.12.2011 17:22:37)

Vem samo da je Michael Jackson imel to bolezen od njegovega 20ga leta (od Thriller-ja naprej)..samo takrat se še ni veliko govorilo o tej bolezni, zato so vsi mislili da si beli kožo. Ne vem pa ne če je ozdravljiva ali ne.
Želim vam vso srečo..
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

Stran: [1]