Paštetka -> RE: hot wheels steze (19.5.2013 21:04:25)
|
Del vzgoje je tudi to, da se naučiš, oz. da svojega otroka naučiš, da če ti kaj ne paše in ti ni všeč, to tudi omeniš - poveš takoj. Ne, da si tiho kot rit,potem pa opravljaš, ko gredo. Če meni kaj ni všeč to povem, takoj in na primeren način. Recimo: veš Tilen, na ta avto je pa moj Srečko zelo navezan in če ga polomiš, bo žalosten. Lahko naslednjič tudi poveš, da ti ni všeč ta način igre ali, da se pri vas igrate drugače oz. so taka pravila. Sicer pa igrače se zlomijo, se zgodi. In če je že zdaj to taka katastrofa in ne znaš otroku pravilo razložiti, da v lajfu ni vse z rožcami poslano... Moja dva sama skrbita za svoje sobe in igrače, da so pospravljene. Če ju prijatelji razmečejo in ne pospravijo igrač, ju bosta pa sama. Na njiju je, da povesta, da se igrače sproti pospravljajo, ko jih več ne rabiš in da jih sama opozorita kako in kaj. Verjami, da so tudi tisti najbolj nevzgojeni hitro začeli pospravljati igrače, ker jim drugače nista dovolila se igrati z njimi. Drugače pa poglej v Mullerju za avtke.
|
|
|
|