ksenija12 -> RE: kako ga zjutraj obleči za v vrtec? (21.11.2011 11:01:24)
|
Do treh let se mi zdi čisto ok, če so samo v žabicah, zunaj pa še čez dajo hlače. Tako sta bila naša dva tudi. Zame je problem nastal pri 4+, ker sta se mi nekak zdela prevelika za biti samo v žabicah v razredu. No, danes zjutraj, ko sem se ukvarjala z isto dilemo, kako oblečt, sem si rekla, da je za deklice sigurno enostavneje:) Zakaj - zjutraj sem opazovala enga očija, ki je pripeljal hčerko-imela je žabice in hlače, potem je dala hlače dol in kratko krilce gor..tako da v razredu ni bila samo v žabicah:), In ji je naročal, da ko gredo ven, obvezno da gor hlače-te ji je nastavil na bundo. Je rekel, da lahko hlače tudi čez krilo, samo da so gor. Tako da za deklice bi jaz reševala na točno ta način. Naša dva imata zdaj žal žabe in čez trenirke in se mi zdi, da se 'kuhata' ko so noter. Sem razmišljala, da bi jima sešila/kupila takšne tričetrt hlače, ki bi jih imela čez žabe (kot deklice krilo), potem pa ko grejo ven, bi si jih slekla, pa dolge hlače oblekla..Se pa mi zdi pomembno, da starejši otroci za to preoblačenje sami poskrbijo, da se preoblečejo, ker drugače je zelo težko kolikor vidim vzgojiteljice.
|
|
|
|