liliana -> RE: kaselj ne odneha-na pomoc (22.11.2011 9:10:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Star_a IZVIRNO SPOROČILO: žabica2 Kaj pa,če otrok kašlja in dobi vročino greste takoj k pediatru ali kakšen dan počakate? Ne. Zakaj le?če otrok kašlja in dobi vročino ne hodimo takoj k zdravniku.ne vem zakaj bi. Jaz jo pa peljem k zdravniku, ob kašlju in vročini takoj......moja hčerka tudi odkar je v vrtcu, celo jesen in zimo kašlja....do 3,5 leta je bila v domačem varstvu in nisem vedela kaj je kašelj, ker praktično ni nič kašljala....zdaj pa non stop.....in vsaj na mesec enkrat jo peljem k zdravniku, da jo posluša, če so pljučka vredu.....meni se kašlej ne zdi tako zanemarljiva reč, še posebno, če otrok tedne in mesece kašlja, ker pljuča in srce so pač pomembni......če pa dobi vročino in kašlja pa grem takoj k zdravniku......lani je imela pljučnico recimo, po dveh mesecih kašlja (vročine pa ne več kot 38)...letos je imela bronhitis (sicer baje blagi, pa ni imela nobene vročine, pa tudi kašljala ni pretirano, le ob kaki manjši aktivnosti in spremembi vroče/hladno)......
|
|
|
|