m_o_i -> RE: CR in spinalna anastezija v Mb (18.11.2011 19:29:40)
|
(mislim, da je spinalna anastezija v SG enaka tisti v MB [sm=smiley1.gif]) torej: res je, da ne cutis bolecine; meni je anesteziologinja "komentirala" porod in sem cakala, da zacutim tisto rahlo cukanje, ko dajejo otroka ven. cakam, cakam in ze slisim jok-torej nisem cutila NIC. oz. ko so mi dali injekcijo, mi je desna noga trznila v desno stran-obcutka, da mi noga visi iz mize/kasneje postelje se nisem mogla znebit. sem prosla kr med CRjem, ce mi nogo popravijo, da mi ne bo dol visela[sm=jezicek.gif] in se potem, ko so me iz operacijske peljali, sem opozorila, da mi ja ne bi z nogo v podboj ruknili. res tak smesen filing[sm=smiley1.gif] partner mislim, da ne mora bit zraven; operacijska soba je pac operacijska soba... jaz sem sicer imela urgentni CR, ampak mislim, da pri napovedanem ni nic drugace... je pa lahko s tabo med okrevanjem(ko ti popusca spinalna). mislim, da sva bila v tisti sobi poleg operacijske neki dve uri. meni otroka niso dali na prsi(sem pa ga lahko lupcknila na obrazek[sm=9nebesa.gif]), ker so ga takoj odpeljali v center za nedonosencke-bil je zahirancek. pri meni je od akcije, ko so me odpeljali s CTGja(otroku je padel utrip) in do premestitve v sobo za okrevanje trajalo pol ure. sem pa med samim CRjem(ooo ja, se cvekat smo meli cas) izvedela, da urgentno urgentni CR se da opravit v-pazi to!-7ih minutah. srecno!
|
|
|
|