anjasanja -> RE: Porod v vodi (12.1.2012 19:40:39)
|
No, jaz sem se šla včeraj osebno prepričat v porodnišnico kako je s to vodo...sem namreč padla in se udarila (tudi) v trebuh, ma bolj ko ne sem se samo ustrašila. Pa smo se šli gor pokazat...in so mi naredili ctg, izkazalo se je, da beleži popadke, ki jih 3 dni že tudi sama čutim, a sem še zaprta in smo šli lepo domov. Sem pa izkoristila priliko in povprašala babico o tem, kako je z vodo. Res je, da so pri vsaki pipi v porodnišnici obvestila, da voda ni pitna..ampak ona je rekla, da so to že preklicali, da je voda že ok in trenutno čakajo mnenje iz Kp..se jim pa to še nikoli ni zgodilo. Čisto možno je, da bo zadeva vsak čas preklicana, ampak bolnica ima pač malo višje kriterije kar se tiče čistosti, zato taka previdnost. Je pa rekla, da mi ne svetuje, tudi če bo zadeva v parih dneh preklicana[sm=smiley13.gif]...zdej pa ne vem, al je bil to dobronameren nasvet, al je to rekla zgolj zaradi tega, ker vem, da niso glih najbolj naklonjeni porodom v vodi in je hotla izkoristit gužvo.. Sem pa pol danes spet po radiu slišala, da je na celotnem območju Postojne in Pivke vodo treba spet prekuhavati.[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|