|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obisk pri zobarju
17.11.2011 19:18:22   
takotako
Moj 5 letnik ima drug teden zobarja. Opazila sem da ima na peticas karies. tako da mu  bo najbrž vrtala. Mi lahko  kdo pove izkušnjo pri svojemu otroku? Pa kako ste jih pripravili?
Me je strah da ko bo začela vrtat in ko ga bo zabolelo da bo zapru usta in jih ne bo več hotu odpreti. Vem da mu moram predstavit na lep naćin. Zdaj imava eno tako ščetko da mu grem vsak zobek posebej ščistit in mu razlagam kako bo tudi zobozdravnica tako šla do njegvih zobk...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obisk pri zobarju
17.11.2011 19:59:32   
Paštetka
Mi ravno zato hodimo k zobozdravniku, ki namesto vrtanja uporabja.. hm.. ne znam pravilno povedati, ampak neke vrste pesek, oz. s peskom speska karies ven. Torej brez vrtanja in brez bolečin. Mali ta čas gleda risanke na ekranu pred sabo, ko mu dela, tako da sploh ne prištima kaj mu delajo.
Sicer je samoplačniško, ampak se mi teh 20 € ne zdi škoda, kot, pa da bo dobil strah pred zobarjem.
Naš gre tja z največjim veseljem, ker ve, da bo stric dal risanko gor user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 17.11.2011 20:00:25 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2011 21:22:53   
Star_a
Zato je pa toliko pomembno,da se hodi k zobarju od takrat ko otrok dobi prvi zobek in da se hodi redno na 6 mesecev. Žal ne znam pomagati.Izkušnja je pa ta da je treba redno hodit(preventiva)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
18.11.2011 23:05:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Star_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2011 20:44:13   
Anonimen
Prvič je bilo v redu.
Drugič ni odprla ust in smo šli domov. Nihče ni komentiral, da to ni v redu, in je šla pač naslednjič. Se zgodi, bi rekli.
Od tretjič naprej gre sama, tudi sama v ordinacijo. Zdaj samo poroča, kaj je zobozdravnica delala, česa ni (in zakaj ne user posted image ), in kaj bo naslednjič.

Kaj pa vem, nimam pametnega nasveta. Greš in vidiš, kako gre, brez kakšne panike.

(odgovor članu takotako)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2011 20:17:32   
livia
Vse je odvisno od pristopa zobarja.
Naša ji je prvič vse aparature pokazala, lepo po otroško razložila in potem meni namignila, da bi bla dva zobka za plombirat, pa sem rekla dajmo. Malo me je čudno gledala ali ne bi najprej otroka pripravila, pa sem kar vztrajala, ker je lepo sedela na stolu. Vzela si je čas in ji vse razložila kaj bo delala in da bo hitro konec,... Sicer ko je tamala videla vse tiste špičaste inštrumente je malo prpnila, potem sem ji še jaz malo razložila in na koncu je odprla usta. Zobozdravnica je štela do tri, ko je vrtala, da je tamala vedela kdaj bo konec in je bila čisto pridna.
Zdaj ji je pulila enko, in najprej ni hotela odpret, ker je bila pa nagrada Winx kinopredstava, je na koncu odprla in sedaj skoz govori kdaj bo šla še kak zob zdret, ker to nič ne boli.

Pripravi ga, da če bo na miru in lepo odprl usta ga ne bo nič bolelo, če boste mogli pa na silo, ga bo pa bolelo. Kako knjigico na to temo še preberite, jih je v knjižnicah kar nekaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?