ronja
|
A ona ni zadovoljna" fotr od nje je na konc moj mi govori, da punca ni čista, skratka vse sem probu sam ni šlo tko, da z žalostjo povem, da sva šla narazen.Zdej ga pa naj najde junaka, nisem samozavesti, sam vem kaj je folk opazil in kaj sem ji nudil in vem , če bo najdla enga, ki ji bo pol tok storil za njo je lahko vesela. hehe, to sem pa že slišala. Sploh od fantov, s katerimi nisem hotela bit . Kako imajo to užaljeni fantje radi: "Nikoil ne bo našla enega, ki jo bo mel tok rad ali pa ji toliko nudil, itd..." Ja, lahko ji nudiš zvezde, pa če to ni to, kar si ona želi, če si želi en mali kamenček, pa ji daješ zvezde, ne bo ok - ne daš tistega, kar pač ona rabi. Najdeš eno, ki si želi tvoje zvezde, pa je. Ona pa bo našla nekoga, ki ji bo dal točno to, kar je pri tebi pogrešala. Ker sigurno nekaj je. Vedno sem se držal načela, da si takrat dovolj dober za svojo partnerko, ko ji začnejo ˇ"prijateljice" zavidati, da te ma.Sam očitno to načelo več ne drži. hehe, to pomeni, da si dober partner njihovim prijatlejicam, ne njej. Veš, punce smo različne: ene si strašno želijo vsake toliko kako rožico, pa toplice, pa nakit in obleke. Mene recimo s tem ne bi ganil, škoda bi se mi zdelo denarja, ki bi ga rajši porabila za blago pa ustvarjalne prčkarije, recimo . Mi je pa lubi zdaj prinesel odrezke blaga od svoje sodelavke (oz. od njene babice, kar je mela na podstrešju) in me neizmerno razveselil. Tako da lahko bi imela fanta, ki bi mi nudil fensi šmensi ne vem kaj, pa ne bi bila zadovoljna - mula mrhasta, kakršna sem . Pač si najdem enega, ki mi da pa to, kar jaz rabim. Pol pa pogledam mojo mamo, kok je ona enga sranja požrla od očeta in kok se je on njej posvečal, pa ga ma še vseeno najraj na svetu in je srečna z njim, sam tko je eni se pač 25 let prepozn rodimo.Včsih so bile dame drugačne. Jap, bogi ste današnji moški, ker punce nočemo več vsega sranja dol požirat, pa kr neki zahtevamo nazaj, pa nič več ni tako samoumevno . Očitno si res rojen v napačnem času . Razumel bi ,če bi me prevarala, ampak, ko ti oseba po 4,5 letih reče ne vem in ne navede nobenga normalnega razloga za razpad zveze pa pomeni, da ima zares psihične težave, namreč ona je imela prej tri resne tipe jaz pa sam njo. Čaki, če bi ona šla zdaj spat z enim, pa te potem pustila, bi bilo ok, tako je pa neuravnovešena? mislim, to je pa vseeno zelo trapasta izjava, pa čeprav upoštevam, ad si obupan. Tako poštenega in dobrega fanta bi želela vsaka imeti. Vsaka že ne - sva že dve, ki ne stojiva v tej vrsti;). Ene si ne želimo bit dame in nočemo igrat po pravilih, kakršne so si zmislili drugi. IN dejansko smo čisto srečne tako. samo imamo seveda drugačne fante okoli sebe . Take ki ne mislijo, da je treba neko sranje dol požirat, samo zato, ker smo punce.