|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Punci ni do ljubljenja
28.11.2011 10:53:59   
crtek
Nekako lahko razumem tvojo punco, ki se ji (glede na to, da imata možnost tega otroka preživljat) ne da na otroka večno čakat, ker je tebi vse bol pomembno kot otrok. In zaradi tega razloga tudi enostavno razumem zakaj je ona v nekakšnem napol-depresivnem stanju...želja po otroku je močna stvar in, ko jo začutiš, se težko prepričaš, da za to ni še pravi čas (predvsem, če imaš za to izpolnjene vse svoje pogoje) in težko gledaš nekoga, ki ti zatrjuje, da se bo enkrat zgodilo, seveda ko bo blo izpolnjenih mali miljon drugih pogojev, zato, da bi se pa tej pogoji izpolnili in bi se kej končno premaknilo, pa ne nardi nič.
In ja, težko je seksat z nekom, ko si v napol depresivnem stanju, to verjetno ni tko komplicirano za razumet, ali pač?
Point vsega je: Ona si želi otroka, vidi, da ima za to izpolnjene vse pogoje, ti pa maš 2pogoja, ki sta načeloma precej nepomembna, ampak ok...to je stvar vsakega posameznika.
Moje vprašanje je: si ti prepričan, da je tebi res tako zelo zelo pomembo, da mora bit diploma narjena nujno pred poroko? In ali delaš na tem, da se bojo stvari (kmalu) premaknile?
Diplomo lahko z malo dobre volje zaključiš tudi kmalu po poroki in med njeno nosečnostjo, ona je na poroki lahko mirne duše noseča in s tem ne bo nič narobe.
Glede poroke je pa tako: tvoja draga je vzgojitelca, tko da nima slabe plače (jih poznam kar precej, tko da vem v kašnem rangu se gibajo njihove plače) in, če ti zaslužiš več kot ona, težko rečeš, da sta slabo stoječa. Razen, če je tebi bistvo poroke, da tm sedi enih 500ljudi, maš večirjo v najdražji restavraciji itd itd, lahko prideš tudi razmeroma poceni skozi. To pomeni, če maš na poroki do 100ljudi, če si pripravljen organizirat formalen "piknik" (catering stile pogostitev), ali večerjo v nepredragi restavraciji, lahko vse skupaj izpade zelo elegantno, vidva pa tm ne bosta pustila svojega letnega zaslužka. Starši bojo itak hotli pomagat, ampak če zdej določita datum poroke na (recimo) poleti, lahko nardita zelo dober načrt kaj dejansko rabita in denar, ki je potreben do takrat našparata (ali vzameta mini kredit- te možnosti js osebno nebi izbrala, razn, če bi blo res nujno). Plus tega, da če boš zdaj punci dal vedet kdaj imaš namen svoje pogoje izpolnit, maš doooosti več možnosti, da rešista tudi to dilemo glede seksa. Ti itak praviš, da si želiš otroka, tko da naredi pač kompromis: če namreč zdej določita datum poroke (na recimo čez pol leta, ali 1leto ni tko pomembno), zdej počakata par mescou in pol začneta delat na user posted image ...stavim glavo, da bosta od trenutka dogovora dalje in medtem, ko bosta čakala, da dojenček rata seksala dooooosti pogosteje kot na 14dni, ker je po moje razlog njene žalosti in brezvoljnosti lih to, da si želi otroka...vzemi proč ta razlog in...you get a win-win situation...ti boš dobil svojo dozo seksa, ki si jo želiš, ona bo bla srečna, ker bo vidla, da tvoji pogoji niso samo neko brezvezno "cincanje"...problem rešen

< Sporočilo je popravil crtek -- 28.11.2011 10:54:58 >

(odgovor članu Scout)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.11.2011 14:03:37   
NovakovJoža
Al pa bo naredil in dobil otroka... ugotovil da zadeva še vedno ni nič boljša... Potem bo še zadevo težje rešit. Jaz bi prvo rešil tekoče probleme preden bi se spuščal v tako pomembne odločitve kot je otrok. Zame je iskanje rešitve v otroku narobe. Prvo popravita odnos da bo vse štimalo potem pa ustvarita družino. Če je pa partnerka res depresivna pa ji lahko pomagajo zdravniki... in prvo rešiti to... nikjer ne piše da depresija izhaja samo zaradi tega ker nima user posted image za to ni garancije... lahko pa se potem problem še poveča... ženka čustva se med nosečnostjo in po porodu lahko pošteno spremenijo. In mislim da je boljše da je zveza prej pripravljena na to, kot pa da greš v to že najprej z težavami. Poznam kar nekaj ljudi ko se težave komaj začele ali z nosečnostjo ali pa pri porodu. Razmisli malo.

Vsaka ženska je nemočna, dokler se ji ne posuši lak na nohtih.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.11.2011 14:11:11   
ronja
Al pa bo naredil in dobil otroka... ugotovil da zadeva še vedno ni nič boljša... Potem bo še zadevo težje rešit. Jaz bi prvo rešil tekoče probleme preden bi se spuščal v tako pomembne odločitve kot je otrok. Zame je iskanje rešitve v otroku narobe.

Otrok ni rešitev za krpanje odnosa! samo fer je, da ona ve, ali si on želi imet otroke kmalu ali enkrat čez par let. Ker to puncam, ki si otroke želijo pač ni vseeno. In da ima možnost se sama odločit, koliko časa bo čakala.
Sicer sta oba na istem: on pravi: enkrat bova mela otroka, kdaj pa ne povem, prej moram še par stvari, se mi pa s tem glih ne mudi... ona pa pravi: bova enkrat spet mal več seksala, samo zdaj nisem glih razpoložena ker sem v takem in takem stanju... Štekaš? To nikamor ne vodi. Treba se je zmenit.

nikjer ne piše da depresija izhaja samo zaradi tega ker nima user posted image za to ni garancije...
Nikakor. Lahko je depresivna iz čisto drugih razlogov, lahko je samo dedno nagnjena in je pač zbolela. Je pa to edini problem, ki ga je on omenjal, da ga imata - vse ostalo je poštimano: službe, hiša, pes, sta presrbljena, ne skrbi ju za preživetje, imata rada svoji službi, imata se rada, rada počneta kaj skup in v spolnosti se razen frekvence ujameta. Zato pa smo se obesile na to, da se splača najprej to preverit. Ker če slučajno njena žalost izvira od tod, je to veliko lažje rešljiv problem kot pa če gre za pravo bolezensko depresijo, ki nima osnove na življenjskih okoliščinah in kjer dejansko lahko pomagajo samo zdravniki. Ti ne bi prej probal se pogovorit, kaj jo tare? Ne gre zato, da bi zdaj šla na vrat na nos naredit otroka - samo da ji on pove, ali si ga v kratkem želi, kdaj namerava diplomirat itd... In da ona njemu pove, zakaj je depresivna, če seveda to ve - ampak po zadnjem pogovoru mu je namignila v to smer, če sem prav razbrala iz njegovega posta...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu NovakovJoža)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.12.2011 15:04:52   
Scout
Probu sem vse pogovor,prijaznost,nasveti prodal bi dušo hudiču, da bi jo spremenil.Folk prav "A ona ni zadovoljna" fotr od nje je na konc moj mi govori, da punca ni čista, skratka vse sem probu sam ni šlo tko, da z žalostjo povem, da sva šla narazen.Zdej ga pa naj najde junaka, nisem samozavesti, sam vem kaj je folk opazil in kaj sem ji nudil in vem , če bo najdla enga, ki ji  bo pol tok storil za njo je lahko vesela.Vedno sem se držal načela, da si takrat dovolj dober za svojo partnerko, ko ji začnejo ˇ"prijateljice" zavidati, da te ma.Sam očitno to načelo več ne drži.Pol pa pogledam mojo mamo, kok je ona enga sranja požrla od očeta in kok se je on njej posvečal, pa ga ma še vseeno najraj na svetu in je srečna z njim, sam tko je eni se pač 25 let prepozn rodimo.Včsih so bile dame drugačne.

p.s. in kaj sem se naučil nikoli več partnerke razvajat, se ji nudit bla je prva ki sem karkol do nje čutu in zadnja, ki me je uničila ter me priperjala na rob obupa .Razumel bi ,če bi me prevarala, ampak, ko ti oseba po 4,5 letih reče ne vem in ne navede nobenga normalnega razloga za razpad zveze pa pomeni, da ima zares psihične težave, namreč ona je imela prej tri resne tipe jaz pa sam njo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.12.2011 16:04:16   
Anonimen
Scout kaj ti naj rečem,,kot to da si zelo pogumen,da si naredil tako pomemben korak v svojem življenju.Vem kako je če si noro zaljubljen in v vezo vlagaš in vlagaš nazaj pa ne dobiš ničesar,ali zelo malo.Rabil boš čas,da se pobereš,vendar verjemi da se boš in tudi našel dekle ki bo prebudila v tebi ljubezen.Tako poštenega in dobrega fanta bi želela vsaka imeti.Včasih se ti zgodijo stvari, za katere niti ne veš in bolje je tako.Za konec ti bom rekla le to:kateri koli boš podaril srce bo srečna,bodi pa previden koliko ji boš dajal.Srečno
anonimnauser posted image

(odgovor članu Scout)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
20.12.2011 17:49:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Scout

Včsih so bile dame drugačne.

Niso. Tudi danes s(m)o dame dame, samo manj jih najdeš.

(odgovor članu Scout)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
20.12.2011 18:15:17   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

res je. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.12.2011 19:20:43   
ronja
A ona ni zadovoljna" fotr od nje je na konc moj mi govori, da punca ni čista, skratka vse sem probu sam ni šlo tko, da z žalostjo povem, da sva šla narazen.Zdej ga pa naj najde junaka, nisem samozavesti, sam vem kaj je folk opazil in kaj sem ji nudil in vem , če bo najdla enga, ki ji bo pol tok storil za njo je lahko vesela.

hehe, to sem pa že slišala. Sploh od fantov, s katerimi nisem hotela bituser posted image . Kako imajo to užaljeni fantje radi: "Nikoil ne bo našla enega, ki jo bo mel tok rad ali pa ji toliko nudil, itd..." Ja, lahko ji nudiš zvezde, pa če to ni to, kar si ona želi, če  si želi en mali kamenček, pa ji daješ zvezde, ne bo ok - ne daš tistega, kar pač ona rabi. Najdeš eno, ki si želi tvoje zvezde, pa je. Ona pa bo našla nekoga, ki ji bo dal točno to, kar je pri tebi pogrešala. Ker sigurno nekaj je.

Vedno sem se držal načela, da si takrat dovolj dober za svojo partnerko, ko ji začnejo ˇ"prijateljice" zavidati, da te ma.Sam očitno to načelo več ne drži.

hehe, to pomeni, da si dober partner njihovim prijatlejicam, ne njej. Veš, punce smo različne: ene si strašno želijo vsake toliko kako rožico, pa toplice, pa nakit in obleke. Mene recimo s tem ne bi ganil, škoda bi se mi zdelo denarja, ki bi ga rajši porabila za blago pa ustvarjalne prčkarije, recimouser posted image . Mi je pa lubi zdaj prinesel odrezke blaga od svoje sodelavke (oz. od njene babice, kar je mela na podstrešju) in me neizmerno razveselil. Tako da lahko bi imela fanta, ki bi mi nudil fensi šmensi ne vem kaj, pa ne bi bila zadovoljna - mula mrhasta, kakršna semuser posted image . Pač si najdem enega, ki mi da pa to, kar jaz rabim.

Pol pa pogledam mojo mamo, kok je ona enga sranja požrla od očeta in kok se je on njej posvečal, pa ga ma še vseeno najraj na svetu in je srečna z njim, sam tko je eni se pač 25 let prepozn rodimo.Včsih so bile dame drugačne.

Jap, bogi ste današnji moški, ker punce nočemo več vsega sranja dol požirat, pa kr neki zahtevamo nazaj, pa nič več ni tako samoumevnouser posted image . Očitno si res rojen v napačnem časuuser posted image .

Razumel bi ,če bi me prevarala, ampak, ko ti oseba po 4,5 letih reče ne vem in ne navede nobenga normalnega razloga za razpad zveze pa pomeni, da ima zares psihične težave, namreč ona je imela prej tri resne tipe jaz pa sam njo.

Čaki, če bi ona šla zdaj spat z enim, pa te potem pustila, bi bilo ok, tako je pa neuravnovešena? mislim, to je pa vseeno zelo trapasta izjava, pa čeprav upoštevam, ad si obupan.

Tako poštenega in dobrega fanta bi želela vsaka imeti.

Vsaka že ne - sva že dve, ki ne stojiva v tej vrsti;). Ene si ne želimo bit dame in nočemo igrat po pravilih, kakršne so si zmislili drugi. IN dejansko smo čisto srečne tako. samo imamo seveda drugačne fante okoli sebeuser posted image . Take ki ne mislijo, da je treba neko sranje dol požirat, samo zato, ker smo punce.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Scout)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.12.2011 20:22:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

res je. user posted image

Enako kot je res, da je tudi pravih gentlemanov manj.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
20.12.2011 21:41:34   
Scout
Glejte dame spet mešate jabuke pa hruške :to, da s punco ko začneš hodt z njo in je ona zaradi prejšnega fanta (bog ne dej da ga srečam) na dnu se noče ljubiti s tabo potrpiš jo spraviš na noge ji vliješ samozavest, jo spoštuješ ,narediš zanjo vsako s stvar, od tega da je zvečer lačna ni problema kam naj grem kaj iskati,do knjižnice,po kont.tabletke,greš sred šihta plačat lisico ker ona nemore,se odrekaš druženja s prijatelji, jo spremlaš ko gre na dolge nakupe, v trgovini po živila vedno sam,ti butne nov avto se ne razježiš ,med tem ko ona znori ko na mizi enkrat na teden kozarc pustim, TO NISO FENSI STVARI kot drugo si pa mogoče res slišala od vsazga bivšga da ti je reku da bolšga ne boš našla SAM KOKRAT TI JE PA TO TVOJ FOTR REKU ker njen fotr ve kaj so fensi stvari in kaj niso zato ga je sedaj reveža spravla na rob obupa.In taka oseba bo v življenju vedno nesrečna, kar mi je sama tudi priznala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.12.2011 22:01:33   
Scout
važn je sam to, da se vse dobro in vse slabo kar si partnerju naredil vrača, tako pa jaz mirno spim on je pa kokr mi je njena mama povedla na persenih in v globoki depresiji.Nisem mislil, da si želim neko žensko, ki bi drek požirala, sam tako ki te spoštuje svojega partnerja s tako mero kot on njo,mu stoji ob strani ko je hudo,včasih tudi potrpi.Ne pa, da zataji ob prvem problemu in res je takih dam je zelo malo poglejte mal svoje starše, al pa statistiko ločitev.Pa še neki to nisno nobena mala pravila ampak način razmišljana nekega normalnega odgovorneg zrelega človeka in če praviš, da pač ne igraš po teh "pravilih" je pa to tvoj problem

(odgovor članu Scout)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.12.2011 13:51:43   
tehnofil
...to, da s punco ko začneš hodt z njo in je ona zaradi prejšnega fanta (bog ne dej da ga srečam) na dnu se noče ljubiti s tabo potrpiš jo spraviš na noge ji vliješ samozavest, jo spoštuješ ,narediš zanjo vsako s stvar, .....

Ona nikoli ni bila tvoja punca, dečko. Ti si bil samo tolažba. In prav je tako. Razumi, nekaj je narobe s tabo, da si si izbral takšno, ranjeno, nebogljeno, za katero si moral toliko narediti. Katero si moral ozdraviti. Če boš še naprej izbiral takšne, ne boš našel prave partnerke.

Ne vem, takšne ranjene izbirajo tisti, ki imajo pri sebi neko neraščišeno zadevo in čutijo ali takšno potrebo ali imajo pomanjkanje samozavesti ali pa jih izbirajo predatorji, ker so takšne takrat lahek plen za tolažbo. Njim (ranjenim ženskam)pa je itak vseeno kateri od teh je, ker one morajo samo ozdraveti, se potolažiti, da se bodo lahko ponovno zaljubile.

in kaj sem se naučil nikoli več partnerke razvajat, se ji nudit bla je prva ki sem karkol do nje čutu in zadnja, ki me je uničila ter me priperjala na rob obupa .Razumel bi ,če bi me prevarala, ampak, ko ti oseba ....

Če bi te prevaral, potem bi šele jausku, "zakaj".

To kar si se nauču pa se nisi nauču odnosa do partnerke ampak odnosa do ranjene prijateljice. Da potrebuje samo tolažbo, ostalo ne pa ne šteje dosti. Za partnerko pa to ne velja.

Torej če bi rad nasvet kako naprej
1. prvo boš moral preboleti in ozdraveti od te ranjenosti. Ko boš videl, za nazaj, da je tako res bilo najbolje, bo ta del zaključen.
2. s samostojnim (ne da si odvisen od partnerske zveze) življenjem in uživanjem (ne uživaštva) le tega si pridobi samozavest
3. šele nato išči partnerko (ki pa mora tudi že preboleti preteklo zvezo), ne da vsa žalostna vstopa v novo.

(odgovor članu Scout)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?