žalostna!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

rebeca -> žalostna!!!! (24.8.2005 10:36:41)

Obupala sem.

:hudicek: ni, test negativen. 50 dan ciklusa in nevem kaj naj nardim.
Verjetno se bom v roku 1. meseca obrnila na ginekologa.

In kakšne preisakve bom morala dati skozi, sem čisto na dnu!!!!

Sem morala dat to iz sebe.

Lep dan.

biba77 -> žalostna!!!! (24.8.2005 10:40:37)

Za obup se pa ni cas, rebeca!!!!

Malo se pocakaj kot ze imas namen, potem pa le stopi do G in ti bo pomagala. Povej, da delata na :duda:, pa bo ze vedela, kako in kaj...

Danes, pa si privosci kako fino kopel, pa vecerjo z :love:, malo cartanja ali kak skupni sprehod, pa bo boljse.:rozica::rozica::rozica:

baguSka -> žalostna!!!! (24.8.2005 10:41:48)

brez žalosti in obupa
res ni čas za to :hudicek:

izkoristi maximalno lep dan :sloncek:

IVA75 -> žalostna!!!! (24.8.2005 10:43:57)

Hojla!

Ne bodi žalostna rebeca!
Preberi temo z naslovom "NI ZA OBUPAT!!!"!

Sicer pa držim pesti za skorajšnje :modri::roza:

lp

Mijavček -> žalostna!!!! (24.8.2005 10:44:52)

Ej pa ne zdej tko !
včasih se pač zgodi, da M mal zaštrajka. Ti lepo poklič G pa razlož zadevo. verjetno ti bojo dal kakšne tablete za M. Če boš pa slučajno nogla na kakšne preiskave, se pa nč ne sekirej, sploh ni tok grozn. Vsaka preiskava je korak naprej do :duda:

Lp Mijavček:muca:

pika74 -> žalostna!!!! (24.8.2005 10:46:06)

ne :(( in bit :(.

Poglej, kaj so ti punce napisale - pa pejt dons na sonce in izkoristi ta dan drugače :):morje::rozica::sloncek::racka::zajcek::kuza:;)

LP
:metulj:

:miska:

rebeca -> žalostna!!!! (24.8.2005 10:46:08)

Mogoče imate prav, preveč hitro obupam in vržem puško v koruzo.

A mogoče katera vsaj približno ve, kaj me čaka!!!

Namreč :hudicek: imam neredne, tudi dve na leto.

baguSka -> žalostna!!!! (24.8.2005 10:48:04)

to bo najbol vedla tvoja G, sicer pa mensezdi da boš dobila kšne tablete za vzpodbuditev M :zmeden2:

simonas -> žalostna!!!! (24.8.2005 11:57:33)

Pravijo da je do 60 dni še "normalno". Sicer se čudno sliši, a menda bo že držalo. Pa vseeno stopi do G, da te pregleda. Verjetno ti bodo res dali kakšne tablete.

Simona

girly -> žalostna!!!! (25.8.2005 9:59:49)

ojla!

ne obupaj! neredne menstruacije so pogosto vzrok hormonskih motenj. Sicer g. štejejo za normalno, da imaš M vsaj vsakih 90 dni. Čudi me, da še nisi obiskala g. ,glede na to , da praviš, da imaš M samo 2x letno. Nič se ne boj, ne bo tako grozno. Verjetno ti bo g. najprej opravil osnovni g. pregled, mogoče vzel bris ter definitivno naredil UZ. Lahko ti bo opravil tudi krvne preglede za hormone. Sedaj za začetek ti bo pa zadotova dal Dabroston za sprožitev M in verjetno ga boš morala jemati tudi še potem, če imaš neredne M. Tako, nič hudega, vidiš!

kar pogumno!tudi k tebi bo pokukal sonček!

lep dan :)

Stran: [1]