|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koroška deklica
17.11.2011 20:40:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

A zdrav človek otroka za ne vem koliko časa popolnoma socialno izolira user posted image . In to pri štirih letih, ko se mu osebnost in socialna interakcija intenzivno oblikujeta?
Od kje ti pa ideja, da je deklica socialno izolirana? Jaz sicer ne vem kje je, a če je npr. v tujini morda tam čisto normalno obiskuje vrtec in se igra na dvorišču s sosedi.

Predpostavljam, da je, če (baje) nihče ne ve, ali ne pove, kje je.

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
17.11.2011 20:41:09   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Spolni zlorabi nekako jz ne verjamem, menim, da je bila to samo umazana taktika očeta, da bi deklico dodelili njemu a se ob tem hkrati strinjam, da je ob vsakem najmanjšem sumu na spolni delikt nujno potrebno žrtev izločiti iz takšnega okolja. Neglede na vse.
Baje obstajata dva dokumenta, ki jih je mama podpisala in s katerimi predaja skrbništvo očetu. Punčka naj bi tudi praktično od rojstva že živela z očetom. Zgodba o izsiljevanju predaje skrbništva zaradi očetovega terorja se je tudi pojavila šele kasneje, tako da je tudi njo čisto mogoče obtožiti maščevanja. user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.11.2011 21:40:09   
nusi
sicer mal off topic ampak se mi je ful čudno zdelo zakaj ni pustila prej objavit slike? A nimaš tko več možnosti da kdo prijavi? Ne bom pametovala kaj bi jaz, ker sploh nočem razmišljat, da bi bila v takšni situaciji, mi je pa vseeno čudno - pa ne da to na kej namiguje.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.11.2011 22:43:33   
Lilu23
Izredno težko vprašanje. Jaz nekako bolj verjamem očetu in Muncu, se mi zdi (kar sem spremljala), da ima Munc tehtne razloge in vprašanja na katera mu ne znajo ali nočejo zagovorniki matere odgovoriti. Kar se pa punčke tiče upam, da bo našla svoj mir in svojo srečo, kajti me kar malo skrbi, da je na sliki tako resna... ne vem, saj mogoče se motim, ampak, če pogledam slike moje hčerke pri isti starosti se na vseh slikah smeji... Težke so take življenjske preizkušnje.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.11.2011 16:45:39   
mika
Oče je o zlorabi sklepal po dekličinih besedah, ki so bile tudi posnete, posnetek predan državnim organom, ki pa so posnetek izgubili!

evo vidiš...vse temelji na takšnih dejstvih, da je nekaj obstajalo ali baje obstaja.....temu, da se je posnetek izgubil in da več ne obstaja, bi verjela če bi se zgodilo pred 20imi leti, ne pa v današnjem času, ob današnji tehnologiji, ki jo premore skoraj vsaka družina ali posameznik.

Z očetom je cel štab ljudi, ki mu pomaga in da nikomur od teh ni kapnilo naredit, ne eno, 10,15 kopij. Za boga milega, pa saj gre za najtrdnejši dokaz, da je otrok bil zlorabljen.
A je policija sploh potrdila, da je prejela posnetek? A ima oče vsaj zapisnik, da je predal posnetek?

Kdaj pa je ovadil mater za fizično zlorabo..pred ali po ločitivi? Al so se tudi zapisi te ovadbe izgubili?

Ni ga tožilca, ki bi odstopil od tožbe, če bi obstajal 1% možnosti, da gre za spolno zlorabo, sploh pri tako odmevnem primeru in bi definitivno pripomogel k njegovi uspešnosti kariere.

In Krebsova ne bi zastopala matere, če bi dvomila v resničnost njene zgodbe, ker bi bilo škodljivo njeni karieri.

< Sporočilo je popravil mika -- 18.11.2011 16:50:38 >

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.11.2011 18:33:33   
Star_a
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ali bi, če bi (iz)vedeli, kje je, to povedali policiji?Brez premisleka bi takoj poklicala policijo.

http://slovenskenovice.si/novice/slovenija/to-je-pogresana-koroska-deklica.html

Jaz, ob predpostavki, da ji ne bi bilo hudega, ne bi. Ker sem na očetovi strani.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.11.2011 21:12:19   
Masha_M
http://24ur.com/novice/crna-kronika/primer-koroske-deklice-nic-ni-bilo-narejeno-zakonito.html

(odgovor članu Star_a)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.11.2011 7:29:26   
Leela
ja tudi jaz sem tako slišala. Sum zavržen na sodišču, ker ni bilo vse raziskano, procesne napake... in ne zato ker zlorabe dejansko ne bi bilo. Psihič naj bi bila pa mama in ne oče.
Upam, da se punčka dobro počuti.

< Sporočilo je popravil Leela -- 25.11.2011 7:31:22 >

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?