Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zloraba VISA in MC kartic 24.8.2005 10:23:39
|
|
|
|
Lunca1
|
Samo v opozorilo! ZADEVA: Zloraba VISA in MC kartic V zadnjem easu se pojavlja precej goljufij s plaeilno-kreditnimi karticami VISA in MASTERCARD. Pokliee vas neznanec po telefonu in se vam predstavi kot zaposleni v procesnem centru- VISA ali MASTERCARD. Pove, da je opazil neobieajno transakcijo z va1o kartico ter 3/4eli preveriti 1tevilko kartice. Ta oseba pozna 1tevilko va1e kartice in vam jo tudi pove, da bi vzbudila zaupanje vase. Od vas 3/4eli potrditev 1tevilke kartice, nato pa 1e 3-mestno 1tevilko, ki se nahaja na hrbtni strani kartice, za 16-mestno 1tevilko kartice. Nikar ne povejte teh treh 1tevilk! Pridobljene podatke lahko uporabijo za plaeilo preko Interneta ali za izdelavo ponarejene kartice. Ee prejmete tak1en klic, prosite osebo, ki vas je poklicala za telefonsko 1tevilko in recite, da jo boste poklicali nazaj. Takoj poklieite policijo in procesni center PLASIS na tel. +386 1 430 26 62 (24 ur na dan) ter jih opozorite, da goljufi razpolagajo s 1tevilko va1e kartice. O tem seznanite tudi va1e sodelavce, sorodnike, prijatelje, znance.... Lepo pozdravljeni. Poslovna mre3/4a in banene poti za prebivalstvo: Lidija Tepina
|
|
|
|
Zloraba VISA in MC kartic 24.8.2005 10:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, sem že naprej poslala.
|
|
|
|
Zloraba VISA in MC kartic 24.8.2005 10:38:34
|
|
|
|
BigWhale
|
Jaz, ko sem dobil kreditno kartico je pisalo v navodilih od kartice, da stevilke ne smem nikomur dajati po telefonu. Zakaj bi si premislil? ;) Se v razmislek: Ali pustite natakarju, da odnese vaso kreditno kartico k blagajni, ko placate kosilo? :)
|
|
|
|
Zloraba VISA in MC kartic 24.8.2005 11:02:08
|
|
|
|
Pajaca
|
Men ni logično kako sploh ljudje padajo na te fore. Če je kaj narobe s kartico mi bodo polali z banke obvestilo in bom stvari urejala v banki. BigWhale.... običajno plačam z BA, pa moram tako ali tako do blagajne da vtipkam pin kodo. Torej je ne spustim z oči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?