Lara28 -> RE: Do kdaj ste uporabljali (16.11.2011 13:16:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi Oba otroka sta bila v MC lupinici do cca dopolnjenega 1 leta. Meni to, da jo dam v avto brez bundice ravno ne gre skup.... no, ja če bi se nekam daleč peljala je res ne bi pustila v debeli bundi v avtu dalj časa. To mi je čisto jasno. Ampak midve se voziva na krajše razdalje, npr. 10-15 min. Avto se v tem času ne segrej tak hitro. Sem jaz tudi v bundi not. Poleg tega, ko grem od doma, je avto mrzel (npr. danes zjutraj je bilo pri nas -3) in je ne morem dat slečene not. Tudi če bi jo s koco pokrila, jo moram v stanovanju oblečt, ko prideva v avto slečt, se peljeva 10 min zopet oblečt, ven iz avta in v ZD, pa spet slečt.. moja dobi živčni napad vmes. Poleg tega bi jo morala ven iz avta vzet in oblečt zunaj na mrazu[sm=zmeden.gif] Kako pa to prakticirate? Jaz sem otroka, dokler je bil v lupinici naokoli nosila z lupinico vred - lupinice nikoli nisem imela v avtu. Tako sem otroka obleka samo v kak flisek, potem pa tik pred odhodom iz stanovanja še zadekala. Odkrila sem ga šele v ZD ali pač tam, kamor sva bila namenjena (na tečaj plavanja npr.). Gledala sem samo, da ima vedno še kapo gor. Kadar je to možno tudi jaz tak nardim. Samo moja se zdaj že odkriva, če je pokrita z dekico, ker hoče met pač roke fraj... Pa vedno ne gre tak, v zdrav. dom morava midve včasih kr en čas peš od avta, če ni parkirišče fraj, za nosit mi je pa tak pretežka....
|
|
|
|