Anonimen -> po IMN (13.11.2011 16:48:49)
|
Živjo, o nečem razmišljam in po eni strani vem, da ni pametno to naredit, po drugi pa sem pripravljena tvegati in vseeno poiskusiti...rada bi še vaše mnenje. Prvič sem imela izvenmaternično nosečnost in so mi z laparoskopijo odstranili en jajcevod in sčistili drugega ter vse ostalo, kjer so bile zarastline. Rečeno mi je bilo, da po treh mesecih lahko ponovno poiskusiva - uspelo nama je takoj. Vendar spet IMN, tokrat v drugem jajcevodu in ker nisem želela ponovno na operacijo in je bila nosečnost komaj 5 tednov, so mi dali methotrexat. Po tem sem bila 2x na IVFju. Enkrat neuspešno, drugič pozitivno ampak sem dobila M pred prvim UZjem. Že nekaj časa razmišljam, da bi še enkrat probala naravno... Vem, da imam ful možnosti, da se mi IMN ponovi. Prav tako so mi rekli, da če še en postopek ne uspe, da bi bilo fino it odstranit še drugi jajcevod, ker mi mogoče deluje toksično na maternico. Vem, da se sliši grozno, ampak včasih si mislim, da bi vseeno poiskusila naravno, pa kar bo pa bo. Ne vem......kaj vi mislite? Verjetno me bo marsikatera 'napizdila'. Tudi prav, mogoče to rabim! Ampak verjetno pa me marsikatera razume, da razmišljaš čisto o vsem ko si v takšni situaciji. Mogoče je katera tu, ki ji je uspelo kljub diagnozi neprehodnih jajcevodov.
|
|
|
|