Vilma -> RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... (15.11.2011 20:26:04)
|
Mika glede školjk imam podobne izkušnje. Prvo sem razbila, ker mi je ponesreči padel vanjo nivein roll on deodorant. Steklena pakunga je padla tako, da se je na školjki naredila kr velika razpoka. [sm=zmeden.gif] Potem smo kupili eno za male pare, mislim da je bila okrog 8.000, ker smo imeli namen v kratkem prenoviti celo kopalnico. Katastrofa, kaj tako slabega pa ne pomnim, da sva kdaj kupila. Školjka se je zamašlia večkrat in to tako, da je moral moj dvakrat vse razstavit in čistit, ker se je zataknil v tistem pregibu wc papir. Da ne govorim o vseh pripomočkih, ki smo jih dokupili za čiščenje, pa čas, ki smo ga zapravili... Ko smo prenavljali kopalnico, smo dali catalano školjko. Moj je vztrajal, mene je bila groza ker takrat nisem bila pripravljena toliko denarja dat za školjko. Zdaj je ne dam proč za noben denar! Drekec tako elegantno pade not, da krtačke skoraj ne uporabljamo. [sm=smiley36.gif] S pipami pa nimam dobrih izkušenj, z armalovimi sploh, in dati zanjo 150 evorv pred osmimi leti je bilo res veliko. V kopalnici pa smo ob prenovi dali italijansko Fima Carlo Fratini, nisem zadovoljna z njo, pa tudi ni bila ravno poceni. No, je pa vsaj lepa, to pa je Italijanom uspelo - dober dizajn. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|