Hope2 -> RE: Ambulanta za neplodnost - kdaj potem k svojem ginekologu (13.11.2011 7:10:39)
|
Prvi UZ opraviš še vedno v ambulanti za neplodnost, ponavadi je to nekje okoli 6 tedna- večinoma takrat še srčka ni slišat, ampak oni bolj gledajo, ali je nosečnost v maternici, in ali gre za večplodno nosečnost. Pri svoji G se lahko naročiš takoj po opravljenemu testu, saj so ponavadi čakalne dobe dolge, poleg tega pa te G naročajo na prvi pregled okoli 7-10 tedna- ko že s sigurnostju vidijo in slišijo srček, ter vidijo plod. Materinsko knjižico lahko dobiš že na prvem UZ pri svoji ginekologinji ali na NS- odvisno od ginekologa in razvoja tvoje nosečnosti. Jaz sem bila v Dravljah na 3D morfologiji pri Pušenjaku, sem bila zadovoljna. Vsaka ženska pa ima drugačne pogleda kaj pomeni dovolj posvetiti- ene bi imele vsaj 1 uro pregled, enim je dovolj 15 minut, Ene bi rade vsaj 5 filmov in vsaj 30 slikic, enim je pa dovolj le pregled ali par slik za spomin. Za Pušenjaka lahko rečem, da me je strokovno pregledal in odgovoril, kar sem ga vprašala, dobila CD. NS nisem imela v Dravljah.
|
|
|
|