K zobozdravniku ali rodit? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:30:21)

Jaz sem pravkar nazaj od zobozdravnika... Sem preživela, ni kaj, ampak bom morala še nekajkrat iti... Brez protibolečinskih sredstev, ker sem noseča... Kaj pa ve? Kako "rade" imate zobozdravnike?

Anonimen -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:31:44)

Kar se mora, se mora. Nikoli nisem razumela ljudi, ki se bojijo zobozravnikov. Zakaj le?

Anonimen -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:32:46)

Pri meni je razlog nizek prag bolečinske tolerance...
In ne-ljubezen do zdravil...

Anonimen -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:34:11)

Ker bolijo.

A so ti že pulili živc brez anastezije?
Meni ja. No ni še prijela. Pol pa sem še cvek iz angl. fasala, ker je prfoksa mislila, da jo zaj****.

Od takrat samo še zadeta pustim, da kdo šari po gobcu 8)8)8)8)

lory05 -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:35:08)

Jaz grem rajši še enkrat rodit s carskim rezom, kot k zobozdravniku brez injekcije.

lp.

anitaz -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:36:58)

Raje še enkrat rodit,kot k zobarju :)- Ampak res!Sm že zobarci povedala,pa se je sam smejala :zmeden: čeprav sem resno misnila.Glih dons ga mam :(:(:((:((:((:((:((

viv_ -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:37:52)

RODIT!!!

Maxica -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:39:32)

Ma, meni k zobozdravniku tudi nikoli ni bilo težko iti, res pa, da imam zdrave zobe in hodim le preventivno enkrat na leto.
Rodila sem pa z EA, tako da mi je čist vseeno, a grem rodit al k zobozdravniku. Oboje mi je cool:)-:)-:)-.

Anonimen -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:41:42)

rojevam in k zobarju hodim samo pod vplivom anastezije! 8)

CUKRČEK -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:42:28)

Meni ponavadi ni težko it k zobarju. Mal bolj nežna bi pa vseeno lahko bila. Ko pridem od nje sem ponavadi taka kot bi celo noč faf... :ups: totalno raztegnjena in pretegnjena usta.

Anonimen -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:43:28)

Madonca, prevladuje rojevanje... :zmeden2:
Kaj mene še vse čaka, :hudicek:, ker me zobozdravnik ni videl nekaj let... zdaj pa imam vraga...

urši* -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:45:32)

zobozdravnika se bojim kot hudič križa!!!!
midva z mojim :love: oba trepetava , ko je treba it!!
mam ga pa ravno drug mesec enkrat!!:grrr:

Pajaca -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:47:33)

Jaz grem pa raj k zobozdravniku. Pri meni je to stvar 5 minut.... o kako lepi zobki, lukne nobene, mal bova kamenček popucala, pa mal več nitko uporabljajte, pa pridte čez eno leto spet na obisk se pokazat... če pa pridete čez dve, pa tud ok.

Tko da se ne more primerjat z rojevanjem..... luksuz... se včasih vprašam zakaj sploh grem k zobozdravniku.

tanaja* -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:52:44)

Jst pa grem rajš k zobarju:)-:)-:)-:)-:)-

nikitta -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:55:10)

hm, zobozdravnik mi ne da otroke:)-:)-:)-, vsaj do zdej ne! drgač sem pri njemu prej opravila in to je to.

Glede bolečin, ne izbiram kaj bi raje, če razumeš?! Rajši prej zobarju, kot pol z zatečeno glavo, ki bi jo po vsej verjetnosti, dala prej odžagat kot trpeti bolečino zaradi zobobola...

Greš in to je to!

CatJa -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:55:57)

K zobozdravniku.

urbancek -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 8:59:43)

Zaradi norega strahu pred zobarjem sem že zaj.... en zob, drugi pa je mrtev. imam tako gnilo zobarco, da mi nagajajo ravno tisti trije zobje, ki se jih je polotila popravljat, tako, da k njej sploh več ne grem. K ostalim pa pa sploh ne moreš priti, ker so vsi prezasedeni (kar je seveda dobrih). Bom danes probala, ko peljem ta mali k zobarju, če bi hotel še meni popravit enega, ker se mi je plomba odkrušila in me že ful skeli. Bomo videli

Lep pozdrav

nikitta -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 9:20:09)

zakaj ne kakšnega Gašparoviča, ki je znani zobozdravnik, ki boža po zobeh?! Bil je otroški zobar in je CAR! K njemu se vrne še tak:zajcek:!

Anonimen -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 9:30:54)

Jaz ne grem nikamor!!!!!!!

Teni_ -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 9:45:28)

Meni je v prvi nosečnosti zobozdravnica rekla, da če bo hudo naj povem, pa mi bo dala injekcijo- torej menda lahko. Drugače pa zaenkrat še nisem imela ne vem kakih problemov z zobmi, tako, da tudi pri zobozdravniku ni bilo sile ali pa me ne boli tako zelo. Ne vem. Bom videla kako bo zdaj, ko bom šla. Lp,Mojca:nosecka:

Gina -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 10:02:48)

Jaz tudi najrajš ne grem nikamor. Se vedno psihično pripravljam na zobarja. Samo če me vprašaš ali zobarja ali rodit: zobarja! NI primerjave. Zobar niti če ti kanale pucajo na živo, da skačeš do stropa, ne boli toliko kot je mene porod. EA je zakon.

cmokec -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 10:19:13)

Brez razmišljanja raje rodit. proti zobarju imam prav fobijo in brez inekcije oddidem iz ordinacije. Vem, da je otročje, a zame nočna mora. Še dobro, da imam dobre zobe.

baguSka -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 10:22:11)

Uuuu full dobra tema. BOm še strah pred porodom zgubila. 8)

Anonimen -> K zobozdravniku ali rodit? (24.8.2005 11:57:25)

Ne eno, ne drugo, I guess :)-

Zobar .. jao ... nc mi ne sme delat brez injekcije. Pa se ta vcasih ne prime:(

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.8.2005 13:24:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>