2sneg13
|
dogaja dogaja, tudi pri ns, brez skrbi. je tudi naša trmasta, že kar nekaj časa. Za lakoto zna lepo povedat amam, pokaže s prstom če ima kakšno željo, npr. piškot, napravljena skutka na pultu, karkoli pač jo čaka. Za pit tudi kar pokaže, ima na dosegu flaško, da vidi. Je pa hitra kot strela na tleh, vstane tik tak, prestopa tudi...me prime za rokice in gasa hodit. Ko noče več se usede in gre po štirih. Sem pa zamenjala čeveljčke, nimamo več nobenih cicibank, ker je bila totalno štorasta, dobesedno. To so dejansko pretežki čevlji, copati za otroka, sploh za take, ki nimajo nikakršnih deformacij nogice. Navadne usnjeni so še vedno najboljši copatki. Čevlje sem kupila pa elefanten iz Daichmanna. Noro mehki čevlji. Za pediped mi je malo škoda denarja dat, nekaj jih imam še od prve, sam glede na to, da ima tamala res majhno nogico, sem mogla kupit nove, sploh za prve korake. pa tudi sicer je kolekcija elephanten res lepa, veliko izbire... drug teden začnemo uvajanje, malo bo težka, ker dobiva mala 13 in 14 zob, najhujše zdej, 3-ke, zato imamo malo tečne dni, noči so pa kar znosne, spi 10 ur v kosu. Jo samo čez dan dajejo težave, calpol pa tudi kar redno dajem ob najhujši tečnobi. Je pa ful zrasla naša mala, nosimo že 86 št obleke, za leto in pol starosti, pa nima še niti 11 mesecev. Kilaža je pa 10 kg pa še malo. Je vsejedka, res rada je, porcije so pa tudi še vedno velike. oglasite se še kaj, jaz koristim že dopusttttttttttttt, porodniška se je že končala. Bo kar pasalo it v službo, ker je tkole eno leto in pol bit doma kar kriza, res. Sploh zdaj proti koncu porodniške je blo tako, ko je šla tavelka punca nazaj v vrtec in je blo kar dolgčas, eno in isto se je dogajalo.
|