mojcakk -> RE: oktobrčki 2011 (29.2.2012 9:15:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaja -dala sem mu narest osebno...so me pri fotografu okradli...kar14 evrov za 4 slikce!!! mi smo dali našmu nardit osebno,ko je bil star 3 tedne,ker mi je na občini rekla,da mora met osebno že od 1 mesca dalje,nato pa sem izvedela,da to sploh ni res..imeli smo problem,kako 3 tedne starega [sm=duda.gif] narihtati,da bo slikca za osebno dobra..dali smo 13e,in dobili samo 1 velko sliko,male pa nobene..[sm=hudicek1.gif] no skratka bomo šli takoj ko pride v italijo po mleko...ker sem končno dobila koristne informacije kam it...sem vesela, da je tako! kam pa to v italijo?je kaj cenejše?namreč,mi jemo allernovo,imamo še 5 škatl na recept,ne vem pa,kako bo,ko bo tega zmankalo,ker se dobi samo 400g,imamo jo za 2-3 dni,stane pa 18e.. -oddala sem tudi že vlogo za vrtec...ne vem, mogoče sem vam to že povedala...pa bomo vidli, če bo kje kak kotiček frej za en ležalnik za mojga čmrlja, če ne, bo pa pri babi spal...nekje mora ne? midva sma šla zadnič vprašat v vrtec,pa je rekla,da so vpisi v vrtec marca,da prej nima smisla dajat,ker kvečjemu se kam založi,da pa tiste otroke,ki pridejo v vrtec v septembru(rojeni oktobra) ponavadi vsi vrtci počakajo.. -včeraj sva šla prvič ful zgodaj ven...ob 9ih! malo bolj toplo sva se oblekla kot zadnje dni, ko je že bil skoraj napol nag, ker je tok toplo (kombinezonček) in sva peljala ašo (našo psičko) ven...smo bli skoraj 2 uri zunaj...super je blo, potem smo šli popoldne še z očkom en krog.. mi imamo tudi psičko pinč,pa je ne upam pelat s sabo ven,ker do koder gremo skupaj,gre naslednjič sama..pa glih tisti čas v letu je,da jo je vsepovsod..
|
|
|
|