clear blue (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> clear blue (10.11.2011 9:45:05)

Pozdravček,

zanima me samo ena stvar,
Včeraj sem delala test dan pred [sm=hudicek1.gif]. Zmedel me je moram priznat, ker se je v prvem okencu pojavila vodoravna črta dobro vidna, navpicna pa tanka in slabše vidna. Oba z možem sva gledala in oba sva videla enako. Prsa me hudičevo bolijo [sm=hudicek1.gif] pa še ni od nikoder. Če mi katera zna odgovorit glede na njene izkušnje s tem testom naj mi pove je možno da sem [sm=nosecka.gif].
Sicer bom test ponovila čez tri dni, če [sm=hudicek1.gif] ne bo.
Hvala za odgovore.

tix -> RE: clear blue (10.11.2011 9:49:42)

po mojih izkušnjah je črtica črtica, tako da čestitke [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: clear blue (10.11.2011 9:52:20)

http://www.lekarnar.com/pdf/products_pdfs_48_original_clearblue.pdf

luck -> RE: clear blue (10.11.2011 14:42:09)

lep pozdrav...nočem te spravljati v slabo voljo.meni se je ta mesec zgodilo isto... navpična črta dobro vidna, vendar kot las tanka, ampak tudi jaz sem bila prepričana, da je to +, dokler mi ni ena na forumu napisala, da se je njej zgodilo isto in da je preverila in da je to analogna črta, ki se pri tem testu večkrat pokaže. v navodilih piše, da ni važno kako viden je +, pomembno da sta obe črti enako debeli. svetovala mi je, naj naredim še digitalni cb... no, naredila sem še ta test in je bil -, čez nekaj dni je prišla še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]... test sem delala 3x, in vsakič mi je pokazal tanko črto čez +, ampak iz tega ni bilo nič... upam da se bo pri tebi drugače izteklo, če si to želiš...vsekakor pa sporoči... srečno:)

Katte -> RE: clear blue (10.11.2011 18:44:00)

Tanka navpična črta ne pomeni nosečnosti. Meni se je to zgodilo. Ampak je postala črtica vidna po nekaj urah. Noseča nisem bila.
To ne pomeni, da ti nisi - ponovi test.
Držim pesti.

MioBambino -> RE: clear blue (11.11.2011 11:32:08)

Priporočam digitalni CB. Tam ne bo dvoma, ali je pozitivno ali negativno. Dobiš pa ga v vsaki lekarni, pa še cena je skoraj ista z navadnim CB(nekaj čez 7 eur).

Anonimen -> RE: clear blue (14.11.2011 9:03:31)

Pozdravljene,

No pa se vam oglašam ponovno. Sporočam, da clear blue ni pokazal [sm=nosecka.gif], kot sem sprva mislila, saj sem po nekaj dneh zamude dobila [sm=hudicek1.gif]. Priznam pa, da še nikoli nisem toliko krvavela kot tokrat in sem morda zaradi tega tako utrujena. Moram pa priznati, da bom naslednjič upoštevala vaše nasvete in kupila digitalni CB, če je res kaj bolj natančen.
Danes pričnem z jemanjem clomifena in bomo videli, če nam uspe.

hvala vsem za inf. in nasvete,

lp,

Stran: [1]