Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A je dejansko možno, da... 10.11.2011 19:47:58
|
|
|
|
mika
|
Na mene luna ne vpliva, poznam pa ljudi na ketere vpliva. Sicer se nisem poglabljala ali je znanstveno dokazano, ampak pišete da ni. In če znanstveniki niso uspeli dokazat, še ne pomeni da vpliv ne obstaja. Ni človek(znanstvenik) nad naravo, ampak narava nad njim.
|
|
|
|
RE: A je dejansko možno, da... 10.11.2011 20:44:10
|
|
|
|
m_o_i
|
clovesko telo ima 80% vode in zato (naj bi) luna vplivala na nas
|
|
[Brisano sporočilo] 10.11.2011 20:52:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.11.2011 20:54:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: A je dejansko možno, da... 10.11.2011 21:58:47
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska Kar se tiče plimovanja telesnih tekočin sigurno vpliva, lahko pa manj na čustveno-duševne tokove. Verjetno si bolj stabilna, morda tudi zaprta. Kdo ve? Kak misliš zaprta? Kot oseba sem odprta, če pa misliš na prebavo, pa motenj nimam . Drugače ful zaznavam energije..sploh ljudi. Če se osredotočim na osebo, pa jo ne poznam dobro...npr. srečam prvič poslovno , brez problema sestavim njen "profil". ampak luna na mene ne vpliva. Je pa zanimivo pri moji hčeri, da moči posteljo ob polni luni. Smo bili pri nefrologu in je vse o.k.. Kontrolo imamo februarja in beležimo datume ko se polula. Spomnila sem se na vpliv lune in sem ugotovila, da se polula 1-2 dni zaporedoma, takrat ko je tik al pa na polno luno. Mož je imel eno obdobje takših ibung ponoči, da je joj. Sploh letos, ko je bila luna najbližje Zemlji po ne vem kolikem času...takrat pa eh... ...spomnil se ni ničesar.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.11.2011 22:25:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.11.2011 22:26:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: A je dejansko možno, da... 11.11.2011 8:19:17
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka p.s. kerensa, vprašaj metulj333, njeni otroci baje določijo kdaj se bo zgodila polna luna oz. pocakas, da 1x mesecno objavim post s pripombami, kako br. 2 pol noci prezdi in gnjavi mene in potem vprasam, ce je blizu polna luna. brez izjeme je. sej TO govorim! br.2 napoveduje luno. če je ne bi napovedal, se ne bi zgodila
|
|
|
|
RE: A je dejansko možno, da... 11.11.2011 8:20:03
|
|
|
|
skuštrana
|
Eto, naš tamali ki zadnje čase še kar spi, se je danes ponoči zbudil 10 krat. Za znoret. Vmes pa se je zbujal še najmaljši in najstarejša pa naj mi še kdo reče da luna nima vpliva
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2011 9:23:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2011 9:24:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: A je dejansko možno, da... 11.11.2011 9:49:57
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Eto, naš tamali ki zadnje čase še kar spi, se je danes ponoči zbudil 10 krat. Za znoret. Vmes pa se je zbujal še najmaljši in najstarejša pa naj mi še kdo reče da luna nima vpliva eNAKO. S tem, da je ob 11 - ih pogruntal " da čarobni fižol ne obstaja" in proti jutru, ko se je v spanju režal je izjavil, da ga eli liže po obrazu
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?