gmail (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

alenkica -> gmail (9.11.2011 19:15:10)

Živjo!
Zanima me, kako se nastavi, da ob mojem naslovu pri Klepetu, ne bi bilo oznake, da imam kamero, ampak samo krogec. 
Hvala, l.p.

enkratna -> RE: gmail (9.11.2011 21:22:28)

Edini meni znani način je ta, da preklopiš na "HTML videz" - ampak v tej verziji potem tudi klepetati ne moreš.

dreamhorse -> RE: gmail (15.11.2011 9:34:10)

Če klikneš na trikotniček pod tvojim imenom pri klepetu, nimaš opcije, da izbereš samo pikico? glede na to, da je možnosti veliko.

Lp

Barbi5 -> RE: gmail (20.1.2012 17:52:45)

Če je že tema o gmailu, bom napisala kar v njej... a se vam tudi pojavlja nonstop neka vsiljena pošta!? Moški in ženske pišejo, pa same neke reklame... tega je na dan cca.1-2x, sicer so zelo opozorila s strani gmaila, ampak me zanima ali je možno kje to prijaviti in "zakleniti" svoj naslov ali kaj podobnega!? Hvala.

enkratna -> RE: gmail (25.1.2012 16:12:50)

Žal ni mogoče. Tvoj naslov je prišel "v svet"(ponavadi preko virusov, ki pridejo v el. predal npr. tvojih kontaktov)... edino kar je, je da vsako takšno pošto - če ti pride v "Inbox" - označiš kot vsiljeno pošto, in jo bo Google/Gmail tudi v prihodnje zmetal v mapo Vsiljena pošta.
Če pa boš odpirala nov e-naslov, pa se ti bo slej ko prej zgodilo isto (vsaj na gmailu).

Stran: [1]