Kako zanesljiv je Yaz (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Volki -> Kako zanesljiv je Yaz (9.11.2011 18:46:18)

Dan! Punca jemlje Yaz že dober mesec. Pred kratkim časom sma poskusila brez kondoma in nazadnje sem ne preveč globoko 'prišel' vanjo, a velika večina odtekla ven. Za tem nisva imela odnosa. Dva dni za tem je rekla, da čuti rahlo bolečino med jajčniki, ki jo čuti med menami, zaradi česa naju skrbi, da morda ima kljub tabletkam ovulacijo? Tablete jemlje izredno strogo, še ob spremembi ure je uro za jemanje prestavila :)

A je najina skrb odveč?

Hvala za mnenja!

Anonimen -> RE: Kako zanesljiv je Yaz (9.11.2011 19:28:08)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Nobena zaščita ni 100% .Navodil zraven tabletk očitno ni bilo

Volki -> RE: Kako zanesljiv je Yaz (9.11.2011 19:29:06)

Seveda so bila in drži se jih.

Anonimen -> RE: Kako zanesljiv je Yaz (9.11.2011 22:15:19)

Vse je v njih napisano kaj te zanima

čivčiv -> RE: Kako zanesljiv je Yaz (10.11.2011 6:30:46)

yAZ TABLETKE SO ZANELJIVE, TAKO KOT VSA OSTALA KONTRACEPCIJA.

Volki -> RE: Kako zanesljiv je Yaz (10.11.2011 19:16:17)

Aha, še eno vprašanje, kaj pa če je uro po zaužitvi prisotna rahla driska (zaradi fižola). A rabi vzeti še eno?

NovakovJoža -> RE: Kako zanesljiv je Yaz (15.11.2011 12:27:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Volki

Aha, še eno vprašanje, kaj pa če je uro po zaužitvi prisotna rahla driska (zaradi fižola). A rabi vzeti še eno?

hehe ta me je pa res nasmejala :D

TomTaylor -> RE: Kako zanesljiv je Yaz (16.11.2011 12:09:47)

IZVIRNO SPOROČILO: NovakovJoža

IZVIRNO SPOROČILO: Volki

hehe ta me je pa res nasmejala :D

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mislim, da je v navodilih obrazložen samo primer z bruhanjem, ne pa tudi z drisko, tako da lahko mirno sklepamo, da ji tabletke po driski ni potrebno ponovno vzeti.

Stran: [1]