|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Test negativen, M še ni?
15.4.2012 14:29:42   
buubikaa
Danes zjutraj sem delala test..
FS in CB - oba sta pokazala user posted image

Zeloooo sem vesela!
Huraaa!user posted image

(odgovor članu buubikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.4.2012 18:23:12   
Klimtovka
Pozdravljene,

še ena s takšno težavo user posted image
ZM sem imela 23.3., zadnji cikel je bil dolg 28 dni,ostali 26 dni (verjetno zato, ker sem imela zmešnjavo z BC testi, ki so kazali svetle črtice, slabo vidne sicer, ki so mi dajali lažno upanje)...
Kakorkoli, M bi torej mogla dobiti včeraj... Ker sem izjemno neučakana, sem test že delala v ponedeljek (prehitro, vstran vržen denar seveda), nato pa v sredo (FS, ki je pokazal neko čudno rahlo tanko črtico) in v petek (spet čudna rahla tanka črtica).
Pomislila sem, da bi mogoče pa lahko bilo kaj ta mesec, saj sem dobila mozolje že teden dni po ovulaciji (vedno jih dobim le en dan ali dva pred M), krči oz. špikanje so se začeli tudi pojavljati že teden dni pred M, cel ta teden me je mrazilo, staknila sem rahli prehlad, imela sem povišano temperaturo (sedaj ne vem, ker pri fantu nimajo termometra), prsi so me začele boleti v sredo (na drugačen način, boli me vse okoli njih, tudi blizu pazduhe)... Bi naredila test danes, pa sem žal v takšnem malem kraju, kjer se lekarne& DM zaprejo že ob enih.
Obračam se na vas, mogoče je že bila katera s podobnimi znaki pa je potem zagledala težko pričakovani +, pa še iz sebe moram to dati user posted image

(odgovor članu buubikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.4.2012 21:40:22   
Klimtovka
Pozdravljene,

No, odgovora žal nisem dobila nobenega (saj vem, niste vedeževalke, je pa lepo, če dobiš kaki odgovor).
Vam bom pa zato sama opisala, kaj se je dogajalo. O user posted image ni bilo ne duha ne sluha, včeraj se je pojavil svetlo rjavkast izcedek z malo krvi, danes zjutraj sem pa naredila CB, ki je pokazal plus, bolj rahlega, ampak ni pa privid. No, okoli treh popoldne pa sem začela malo po malo krvaveti in traja še zdaj. Sem klicala tudi ginekologinjo in mi je sestra svetovala, da v primeru, če krvavitev poneha, naj pridem v četrtek v ambulanto in boma skupaj test naredili. Če pa bo krvavitev trajala, pa je prišla user posted image , ki bo razblinila ta magični plusek.

LP

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.4.2012 12:06:12   
LittleSun
Klimtovka kakšno je stanje??

Pri meni tudi takšno stanje. ZM 25.3., M ponavadi na 26, 27 dni. Danes je 32 dan cikla in M še od nikoder, testi pa beli kot sneg. Načeloma kar zaupam testom, pa vendar te zamujanje M zmede. Upajmo na najboljše, ane? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 29
8.5.2012 9:51:01   
Blondinkica
Hellow! mam vprašanje, če je imela katera isti problem, namreč zamuja mi že 4 dni, danes sem naredila test ki je bil negativen user posted image že 14 dni pa me špika kot d bo pršla lih zdj zdj, mislite da je kakšna možnost da sem zanosila? bila bi tako vesela da bi se pri pozitivnem testu kr user posted image ampak u srečnem smislu user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.5.2012 10:46:36   
Shana86
Hej!

Enako je bilo pri meni prejšnji mesec, 5. dan je pritekla user posted image ... user posted image S tem da sem bila 4. dan ziher, da bom vidla + in sem se skoraj skregala s testom, ki je pokazal minus - sem bila prepričana, da narobe kaže user posted image

Držim pesti!

(odgovor članu Blondinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.5.2012 13:58:39   
Klimtovka
Pozdravljene!

LittleSun, prišla je user posted image , kljub pluseku na CB. Prsi so me kar naenkrat prenehale boleti, kar je bil očiten znak, da ne bo nič iz tega. Sem pa seveda danes zgolj iz radovednosti naredila test FS listič in se je pokazala rahla črtica, ampak dvomim vanjo, saj sem med ovulacijo oz. se izteka(jo čutim,boli še huje kot user posted image ). Če se ne motim, lahko vpliva na test ovulacija...

Kakšno je pa stanje pri tebi?

Lp, K.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.5.2012 9:16:20   
Blondinkica
hej hej. pri men je bil nek čudn rjav izcedek u torek, pa sredo nič, danes pa spet neki tak čudn rjav...user posted image test je pa negativen bil k sm ga naredila učeraj.... kaj neki bi to pomenilo d je user posted image al se mi kuha kaj drugega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
10.5.2012 11:17:33   
LittleSun
Blondinkica po mojih izkušnjah to ponavadi napoveduje M, sploh če je test -.

Klimtovka tudi pri meni se je prikazala, tako da veselo delamo naprej user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 34
10.5.2012 14:20:32   
Blondinkica
Little sun tut js sm jo dočakala user posted image user posted image bomo delali naprej in srčno upam da nam rata v naslednjem mesecu user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.6.2012 13:43:51   
Cebelica 33
Na, pred 4 dnevi clear blue pokazal user posted image . Pred tremi devi digitalni clear blue pokazal nosecnost 1-2 tedna. Potem pa vceraj, ko sem mozu totalno obrnila glavo da bo ocka pa so 3-je clear blue-ji pokazali ni nosecnosti user posted image user posted image

Zdej pa cakam user posted image . Danes, jutri....

Neposredna povezava do sporočila: 36
8.6.2012 6:03:02   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Cebelica 33

Na, pred 4 dnevi clear blue pokazal user posted image . Pred tremi devi digitalni clear blue pokazal nosecnost 1-2 tedna. Potem pa vceraj, ko sem mozu totalno obrnila glavo da bo ocka pa so 3-je clear blue-ji pokazali ni nosecnosti user posted image user posted image

Zdej pa cakam user posted image . Danes, jutri....

To še nič ne pomeni! user posted image Pogumno počakat, potem pa ponovit test, a prou? user posted image

(odgovor članu Cebelica 33)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.6.2012 11:09:13   
Cebelica 33
Hvala za pozitivnost Tippi. user posted image je prišla, pa je tudi že šla user posted image

Zdaj pa veselo na delo user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.6.2012 11:52:27   
Inigo

Hvala za pozitivnost Tippi. user posted image je prišla, pa je tudi že šla user posted image

ej, ka pa če je bila to sam kaka motnja in dejansko si noseča? dj nared še kak test...

Neposredna povezava do sporočila: 39
8.6.2012 11:54:26   
Tippi

To je res lahko kakšna motnja!! Nekam kratko se mi zdi? mogoče je pa vgnezditvena user posted image jaz bi tud še en test naredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 40
8.6.2012 11:55:56   
Tippi
Zdej gledam...1.6. si se oglasila. No, če si jo res dobila, v vsej svoji veličini user posted image , potem gremo pač v nove zmage. Optimistično! user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.6.2012 17:20:10   
Cebelica 33
ja, user posted image je bila ta prava...ampak smo že u akciji hihihi.... da vidmo če bo loto dobitek ta mesec user posted image
In ti Tippi? V pričakovanju, načrtovanju ali nič od tega?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.6.2012 21:37:24   
Tippi

ja, user posted image je bila ta prava...ampak smo že u akciji hihihi.... da vidmo če bo loto dobitek ta mesec user posted image
In ti Tippi? V pričakovanju, načrtovanju ali nič od tega?

Aha, v pričakovanju dveh črtic. Bila. Ampak tud jaz stopam v novo akcijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 43
11.6.2012 19:19:18   
Anonimen
Po kolikem času zaostajanja user posted image ste delale test?

LP

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
11.6.2012 19:23:27   
Cebelica 33
Tippi, upam da nama rata to rundo user posted image
Mi smo zeu bojih za naslednjo zmago user posted image user posted image
Lep večer ti zelim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.6.2012 21:35:42   
Tippi

Tippi, upam da nama rata to rundo user posted image
Mi smo zeu bojih za naslednjo zmago user posted image user posted image
Lep večer ti zelim

Čebelica jaz pravim da BO! Vreme je idealno! za stiskat user posted image
Rozane bomo!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 46
12.6.2012 20:22:57   
Cebelica 33
Tippi user posted image user posted image dejmo bit rozane.
Zdej a u priprave a stiskanje user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
12.6.2012 20:31:32   
Tippi

Tippi user posted image user posted image dejmo bit rozane.
Zdej a u priprave a stiskanje user posted image

jaaaaaaaaaaaa! stiskat, stiskat, stiskat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.