Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 15.4.2012 14:29:42
|
|
|
|
buubikaa
|
Danes zjutraj sem delala test.. FS in CB - oba sta pokazala Zeloooo sem vesela! Huraaa!
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 21.4.2012 18:23:12
|
|
|
|
Klimtovka
|
Pozdravljene, še ena s takšno težavo ZM sem imela 23.3., zadnji cikel je bil dolg 28 dni,ostali 26 dni (verjetno zato, ker sem imela zmešnjavo z BC testi, ki so kazali svetle črtice, slabo vidne sicer, ki so mi dajali lažno upanje)... Kakorkoli, M bi torej mogla dobiti včeraj... Ker sem izjemno neučakana, sem test že delala v ponedeljek (prehitro, vstran vržen denar seveda), nato pa v sredo (FS, ki je pokazal neko čudno rahlo tanko črtico) in v petek (spet čudna rahla tanka črtica). Pomislila sem, da bi mogoče pa lahko bilo kaj ta mesec, saj sem dobila mozolje že teden dni po ovulaciji (vedno jih dobim le en dan ali dva pred M), krči oz. špikanje so se začeli tudi pojavljati že teden dni pred M, cel ta teden me je mrazilo, staknila sem rahli prehlad, imela sem povišano temperaturo (sedaj ne vem, ker pri fantu nimajo termometra), prsi so me začele boleti v sredo (na drugačen način, boli me vse okoli njih, tudi blizu pazduhe)... Bi naredila test danes, pa sem žal v takšnem malem kraju, kjer se lekarne& DM zaprejo že ob enih. Obračam se na vas, mogoče je že bila katera s podobnimi znaki pa je potem zagledala težko pričakovani +, pa še iz sebe moram to dati
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 23.4.2012 21:40:22
|
|
|
|
Klimtovka
|
Pozdravljene, No, odgovora žal nisem dobila nobenega (saj vem, niste vedeževalke, je pa lepo, če dobiš kaki odgovor). Vam bom pa zato sama opisala, kaj se je dogajalo. O ni bilo ne duha ne sluha, včeraj se je pojavil svetlo rjavkast izcedek z malo krvi, danes zjutraj sem pa naredila CB, ki je pokazal plus, bolj rahlega, ampak ni pa privid. No, okoli treh popoldne pa sem začela malo po malo krvaveti in traja še zdaj. Sem klicala tudi ginekologinjo in mi je sestra svetovala, da v primeru, če krvavitev poneha, naj pridem v četrtek v ambulanto in boma skupaj test naredili. Če pa bo krvavitev trajala, pa je prišla , ki bo razblinila ta magični plusek. LP
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 25.4.2012 12:06:12
|
|
|
|
LittleSun
|
Klimtovka kakšno je stanje?? Pri meni tudi takšno stanje. ZM 25.3., M ponavadi na 26, 27 dni. Danes je 32 dan cikla in M še od nikoder, testi pa beli kot sneg. Načeloma kar zaupam testom, pa vendar te zamujanje M zmede. Upajmo na najboljše, ane?
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 8.5.2012 9:51:01
|
|
|
|
Blondinkica
|
Hellow! mam vprašanje, če je imela katera isti problem, namreč zamuja mi že 4 dni, danes sem naredila test ki je bil negativen že 14 dni pa me špika kot d bo pršla lih zdj zdj, mislite da je kakšna možnost da sem zanosila? bila bi tako vesela da bi se pri pozitivnem testu kr ampak u srečnem smislu
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 8.5.2012 10:46:36
|
|
|
|
Shana86
|
Hej! Enako je bilo pri meni prejšnji mesec, 5. dan je pritekla ... S tem da sem bila 4. dan ziher, da bom vidla + in sem se skoraj skregala s testom, ki je pokazal minus - sem bila prepričana, da narobe kaže Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 8.5.2012 13:58:39
|
|
|
|
Klimtovka
|
Pozdravljene! LittleSun, prišla je , kljub pluseku na CB. Prsi so me kar naenkrat prenehale boleti, kar je bil očiten znak, da ne bo nič iz tega. Sem pa seveda danes zgolj iz radovednosti naredila test FS listič in se je pokazala rahla črtica, ampak dvomim vanjo, saj sem med ovulacijo oz. se izteka(jo čutim,boli še huje kot ). Če se ne motim, lahko vpliva na test ovulacija... Kakšno je pa stanje pri tebi? Lp, K.
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 10.5.2012 9:16:20
|
|
|
|
Blondinkica
|
hej hej. pri men je bil nek čudn rjav izcedek u torek, pa sredo nič, danes pa spet neki tak čudn rjav... test je pa negativen bil k sm ga naredila učeraj.... kaj neki bi to pomenilo d je al se mi kuha kaj drugega
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 10.5.2012 11:17:33
|
|
|
|
LittleSun
|
Blondinkica po mojih izkušnjah to ponavadi napoveduje M, sploh če je test -. Klimtovka tudi pri meni se je prikazala, tako da veselo delamo naprej
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 10.5.2012 14:20:32
|
|
|
|
Blondinkica
|
Little sun tut js sm jo dočakala bomo delali naprej in srčno upam da nam rata v naslednjem mesecu
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 1.6.2012 13:43:51
|
|
|
|
Cebelica 33
|
Na, pred 4 dnevi clear blue pokazal . Pred tremi devi digitalni clear blue pokazal nosecnost 1-2 tedna. Potem pa vceraj, ko sem mozu totalno obrnila glavo da bo ocka pa so 3-je clear blue-ji pokazali ni nosecnosti Zdej pa cakam . Danes, jutri....
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 8.6.2012 6:03:02
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cebelica 33 Na, pred 4 dnevi clear blue pokazal . Pred tremi devi digitalni clear blue pokazal nosecnost 1-2 tedna. Potem pa vceraj, ko sem mozu totalno obrnila glavo da bo ocka pa so 3-je clear blue-ji pokazali ni nosecnosti Zdej pa cakam . Danes, jutri.... To še nič ne pomeni! Pogumno počakat, potem pa ponovit test, a prou?
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 8.6.2012 11:09:13
|
|
|
|
Cebelica 33
|
Hvala za pozitivnost Tippi. je prišla, pa je tudi že šla Zdaj pa veselo na delo
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 8.6.2012 11:52:27
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cebelica 33 Hvala za pozitivnost Tippi. je prišla, pa je tudi že šla Zdaj pa veselo na delo ej, ka pa če je bila to sam kaka motnja in dejansko si noseča? dj nared še kak test...
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 8.6.2012 11:54:26
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cebelica 33 Hvala za pozitivnost Tippi. je prišla, pa je tudi že šla Zdaj pa veselo na delo To je res lahko kakšna motnja!! Nekam kratko se mi zdi? mogoče je pa vgnezditvena jaz bi tud še en test naredila
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 8.6.2012 11:55:56
|
|
|
|
Tippi
|
Zdej gledam...1.6. si se oglasila. No, če si jo res dobila, v vsej svoji veličini , potem gremo pač v nove zmage. Optimistično!
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 8.6.2012 17:20:10
|
|
|
|
Cebelica 33
|
ja, je bila ta prava...ampak smo že u akciji hihihi.... da vidmo če bo loto dobitek ta mesec In ti Tippi? V pričakovanju, načrtovanju ali nič od tega?
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 10.6.2012 21:37:24
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cebelica 33 ja, je bila ta prava...ampak smo že u akciji hihihi.... da vidmo če bo loto dobitek ta mesec In ti Tippi? V pričakovanju, načrtovanju ali nič od tega? Aha, v pričakovanju dveh črtic. Bila. Ampak tud jaz stopam v novo akcijo
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 11.6.2012 19:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Po kolikem času zaostajanja ste delale test? LP
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 11.6.2012 19:23:27
|
|
|
|
Cebelica 33
|
Tippi, upam da nama rata to rundo Mi smo zeu bojih za naslednjo zmago Lep večer ti zelim
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 11.6.2012 21:35:42
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cebelica 33 Tippi, upam da nama rata to rundo Mi smo zeu bojih za naslednjo zmago Lep večer ti zelim Čebelica jaz pravim da BO! Vreme je idealno! za stiskat Rozane bomo!!
|
|
|
|
RE: Test negativen, M še ni? 12.6.2012 20:22:57
|
|
|
|
Cebelica 33
|
Tippi dejmo bit rozane. Zdej a u priprave a stiskanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.