Klimtovka -> RE: Test negativen, M še ni? (21.4.2012 18:23:12)
|
Pozdravljene, še ena s takšno težavo [sm=smiley36.gif] ZM sem imela 23.3., zadnji cikel je bil dolg 28 dni,ostali 26 dni (verjetno zato, ker sem imela zmešnjavo z BC testi, ki so kazali svetle črtice, slabo vidne sicer, ki so mi dajali lažno upanje)... Kakorkoli, M bi torej mogla dobiti včeraj... Ker sem izjemno neučakana, sem test že delala v ponedeljek (prehitro, vstran vržen denar seveda), nato pa v sredo (FS, ki je pokazal neko čudno rahlo tanko črtico) in v petek (spet čudna rahla tanka črtica). Pomislila sem, da bi mogoče pa lahko bilo kaj ta mesec, saj sem dobila mozolje že teden dni po ovulaciji (vedno jih dobim le en dan ali dva pred M), krči oz. špikanje so se začeli tudi pojavljati že teden dni pred M, cel ta teden me je mrazilo, staknila sem rahli prehlad, imela sem povišano temperaturo (sedaj ne vem, ker pri fantu nimajo termometra), prsi so me začele boleti v sredo (na drugačen način, boli me vse okoli njih, tudi blizu pazduhe)... Bi naredila test danes, pa sem žal v takšnem malem kraju, kjer se lekarne& DM zaprejo že ob enih. Obračam se na vas, mogoče je že bila katera s podobnimi znaki pa je potem zagledala težko pričakovani +, pa še iz sebe moram to dati [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|