Anonimen -> Jaz grem pa v šolo... :-) (24.8.2005 4:17:11)
|
Glede na to, da sem, kakor pravite, na RR-u "javno" priznala, da imam dokončano samo OŠ, bom "javno" povedala tudi to, da ne bo več dolgo tako. Pred davnimi, davnimi leti ( :)-:)-:)- ) sem hodila na srednjo upravno šolo v LJ, ki pa sem jo zaradi lastne "pameti" pustila. Zdaj nameravam to napako popraviti. Z oktobrom grem nazaj v 2. letnik upravne šole, za smer upravni tehnik (V.stopnja), tako, da bom SŠ dokončala do 30. leta. Seveda bo to šolanje ob delu, kar me bo stalo (samoplačniško) 225.000 SIT za en letnik + prevoz + učbeniki (nekateri) + verjetno še kaj. Dosti manj kakor milijon za dokončanje SŠ ne bo... Ker vem, da mi bo uspelo, razmišljam tudi o študiju naprej, pa se še nekako ne morem odločiti. Zanimajo me pravo, kriminalistika in psihologija, tako, da imam na voljo Pravno fakulteto, Fakulteto za upravo, Fakulteto za organizacijske vede, Visoko šolo za upravljanje in poslovanje, Visoko policijsko-varnostno šolo, Fakulteto za družbene vede,... Vem, da imam še dovolj časa, ampak - mi pomagate pri odločitvi? Pozna morda katera študijsko smer, kjer bi bile združene vse tri stvari, ki me zanimajo, ali pa vsaj dve od njih? Hvala...
|
|
|
|