Anonimen -> Rodil se je moj sin (24.8.2005 0:22:53)
|
Čestitke iz srca!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:Lepo se cartajte in uživajte v teh trenutkih.:rozica::rozica::rozica: Babica Erika je najboljša babica v porodnišnici MB. Jaz sem hodila na njena predavanja k Štorklji, potem pa sem imela še to srečo, da me je sprejela. Žal se je njena izmena končala po treh urah, kar sem bila tam, a se je v tem času ful potrudila zame. Najprej so me dali v navadno porodno sobo, ker sem imela pismo želja in sem želela roditi v alternativni sobi, se je potrudila in me preselila tja, ko so tisto mamico spravili na oddelek. Dala mi je napotke, kako se obnašati cel čas, kdaj dihati drugače, kako dolgo hoditi, kako prišparati energijo. Zrihtala mi je prenosni CTG, da sva z :love: lahko počivala v dnevni sobi in gledala TV. V glavnem, super ženska. Ona je tudi zelo velika privrženka alternativnih porodov in varovanja presredka. Res si imela srečo, da si imela njo. Dr. Čuič pa je tudi meni bil zelo všeč, me je imel na UZ. Sicer pa me je imela pri porodu dr. Vilma Kovač, pravi angel.:bravo: Na oddelku pa je seveda ni čez sestro Ljubo Saksida.:bravo:
|
|
|
|