Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Amnio - postopek naročanja 7.11.2011 12:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kam pa bi šla na AC?
|
|
|
|
RE: Amnio - postopek naročanja 7.11.2011 12:08:57
|
|
|
|
cilla
|
Vem, da je Pušenjak na med.over.net za ljubljansko porodnišnico napisal, da te naročijo v roku enega tedna. Ampak po mojem, da je najboljš, da se že vnaprej pozanimaš, da ne boš potem vsa živčna iskala, kje bi te vzeli v tebi sprejemljivih tajmingih.
|
|
|
|
RE: Amnio - postopek naročanja 7.11.2011 12:13:10
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Jaz sem poklicala takoj po NS. Dobila termin 16 T in 1 dan oz. po drugem izračunu skoraj 16 tednov. Bila semv MEDGEN-u, AC izvajal dr. Pušenjak. Je pa bilo samoplačniško. Jaz sem počivala, ker itak moram že zaradi samega poteka nosečnosti. Cena je bila 580 eur, ker pa je bil postopek zjutraj ob 6.00 sem bivala v kraju izvajanja eno noč prej. Rezultate so obljubili v dveh tednih in res sem danes že dočakala klic .
< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 7.11.2011 12:27:03 >
|
|
|
|
RE: Amnio - postopek naročanja 7.11.2011 12:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
vseeno kam, sem pa iz mb. Prioriteta bo termin, pa seveda cena (če bom morala sama plačat) ne bi pa rada klicarla preden se sploh odločim za AC. No, če se da termin dobit v roku enega tedna, pol tak super. Jaz bom imela ene 3 tedne časa, upam da je to dovolj....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2011 12:18:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Amnio - postopek naročanja 7.11.2011 19:38:43
|
|
|
|
KT
|
Vsekakor je trajanje tvoje nosečnosti na prvem mestu. Tudi, če boš klicala v LJ porodnišnico, ti bodo dali datum, ki bo utrezal tednom tvoje nosečnosti. Kar zadeva počivanja, toplo priporočam, da upoštevaš navodila, ki ti jih jasno in nazorno podajo ob sami AC. Po tednu dni boš načeloma že lahko opravljala vsa dela - nikakor pa to seveda ne bom pa trdila za vsa fizična dela, ker je seveda popolnoma odvisno od narave takšnih del.
< Sporočilo je popravil KT -- 7.11.2011 19:39:13 >
|
|
|
|
RE: Amnio - postopek naročanja 8.11.2011 8:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinkara78, rezultate tam dobiš že v dveh tednih? Vedno ali so pač tvoje celice toliko hitro dozorele? A tam sprejemajo tudi na napotnico? Iz odgovorov torej sklepam, da si po cca enem tednu OK kot vsaka druga nosečnica...? Hvala za odgovore! lp
|
|
|
|
RE: Amnio - postopek naročanja 8.11.2011 8:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, Tinkara78 - čestitke za rezultate. predvidevam da so bili dobri. Kakšne pa si imela podatke na NS? Predvidevam da si letnik 78
|
|
|
|
RE: Amnio - postopek naročanja 8.11.2011 8:21:48
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tinkara78, rezultate tam dobiš že v dveh tednih? Vedno ali so pač tvoje celice toliko hitro dozorele? A tam sprejemajo tudi na napotnico? Iz odgovorov torej sklepam, da si po cca enem tednu OK kot vsaka druga nosečnica...? Hvala za odgovore! lp Tisti dan sve bile ob šestih naročeni dve in so obema rekli, da lahko pričakujeve klic za dva tedna (ti povejo datumsko kateri dan). Potem pa traja še do en teden da dobiš po pošti papirje. Zdaj če sprejemajo na napotnico ne vem. Imajo internetno stran in obrazec za vprašanja in vprašaj. Odgovorijo precej hitro. Dr. Pušnjak sicer pravi, da je dovolj ležanje en dan. V pisnih navodilih pa dobiš točna navodila za več dni in takoj obvestilo za zdravnika za odprtje bolniške (mislim, da tri dni).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?