|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška ali dopust
5.11.2011 11:28:25   
čupa
alo

eno vprašanje. Svakinja je v bolnici z nečakom (16 mesecev) dobil je vročinske krče in je bil sprejet, zdaj je notri skasiral še rota virus, vglavnem sta v bolnici že od nedelje, pa me zanima če mora za ta čas ko je z njim notri dat dopust, ali lahko dobi bolniško. pred 4 leti ko sem jez bla z hčerko notri zaradi operacije mandljev sem za tisti čas morala dat dopust, bolniška mi je pripadala od dneva dopusta dalje. je še vedno tak ali se je kaj spremenilo?

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniška ali dopust
5.11.2011 12:27:09   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: čupa

alo

eno vprašanje. Svakinja je v bolnici z nečakom (16 mesecev) dobil je vročinske krče in je bil sprejet, zdaj je notri skasiral še rota virus, vglavnem sta v bolnici že od nedelje, pa me zanima če mora za ta čas ko je z njim notri dat dopust, ali lahko dobi bolniško. pred 4 leti ko sem jez bla z hčerko notri zaradi operacije mandljev sem za tisti čas morala dat dopust, bolniška mi je pripadala od dneva dopusta dalje. je še vedno tak ali se je kaj spremenilo?hvala

tako je tudi sedaj
oz pripada te za dan sprejema in dan odpusta/spremstvo

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2011 9:52:02   
ziva1
Do treh let se dobi bolniška......mislim da je tako, nisem prepričana, je pa logično da tako mali otrok ne more biti sam v bolnici brez spremstva

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2011 14:40:23   
ajataja

IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Do treh let se dobi bolniška......mislim da je tako, nisem prepričana, je pa logično da tako mali otrok ne more biti sam v bolnici brez spremstva

Če je otrok v bolnici ti bolniška ne pripada.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2011 16:04:39   
aprilčica07
Nič bolniške. Če je otrok v B, ti bolniška ne pripada. Midve sva ble letos tam 4x, pa sem vedno dopust rabla. Edino za prvi in zadnji dan sem vedno spremstvo dobila.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2011 19:40:38   
sazi
Imajo punce kar prav - nič bolniške - le na dan sprejema in dan odpusta.

IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Ne bo držalo. Edino, kar se je v zadnjih letih spremenilo je to, da spremljevalcu otroka starega do 6 let ni potrebno plačat, da je tam - jaz sem pri sinu prvih nekaj let poleg dopusta prisotnost še plačevala. Zdaj je HB vsaj to zastonj.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?