Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 7.11.2011 20:20:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
To se mi ne zdi drago. Ampak ker sta mi prioritetni trgovini Spar in Mercator (Lidl in Tuš sta za rezervo, Hofer in Leclerc pa v skrajni sili), me zanima, kje ugotovim ceno teh/takšnih izdelkov Spara in Mercatorja?
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 7.11.2011 20:26:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Hja, vidiš... nisem česa takšnega (spletnih strani za primerjavo cen) nikoli uporabljala, tako, da se ne znajdem ravno najbolje. Evo, grem pogledat.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 7.11.2011 20:43:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
Spar-ov mehčalec je 1,2€ (liter koncentrata), Mercatorjev pa 1,24€. Hofer-jev je 2,19€ za 2 litra, vendar zaradi max. 14-ih centov razlike ne bom hodila do Hofer-ja (me avtobus stane več). Tuš-ev stane enako, kot Mercator-jev, za Lidl-a in Leclerc-a pa ne najdem cen.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 7.11.2011 20:46:57
|
|
|
|
Barik@
|
lidl ima doussy, 1,5l je 1,64€. jaz grem do lidla, špara, tuša lahko peš, mercator mi je od rok, e.leclerca nimamo, hofer mi je pa tudi daleč.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 7.11.2011 20:49:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, (skoraj) enako - Mercator, Spar, Tuš in Lidl imam na dohvat ruke (peš), do Hoferja bi morala iti z avtobusom (za peš je vseeno predaleč - sploh potem, ko se z vrečkami vračaš domov), Leclerc je pa na drugem koncu LJ.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 9:04:47
|
|
|
|
tajtaja
|
Jaz dam za 2l Silana ali Lenorja v BIPI 1,99. Za Ariel (različni) 3l 7,99 . Se splača.
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 9:20:54
|
|
|
|
Kerensa*
|
En del seznama sem uspela sestaviti. Napisala ga bom še tukaj, ker morda kateri pride prav. So pa to izdelki, predvideni za nakup. Če slučajno odkrijem kje cenejšega oz. če v trgovini ugotovim, da mi kvaliteta/vonj/karkoli ne ustreza, bom seveda kupila drugega. PERILO: - pralni prašek "S-Budget" (3kg; 2,48€; Spar) - mehčalec "Super" (1l koncentrata; 1,2€; Spar) - detergent za belo perilo "Formil" (1,5l; 2,99€; Lidl) - detergent za črno perilo "Formil" (1,5l; 2,99€; Lidl) - belilo (parfumirano; 2l; 0,55€; Eurospin) KOPALNICA: - osvežilec prostora "W5" (spray; 300ml; 0,85€; Lidl) - WC papir "M" (8/1; 3-slojni; parfumiran; 1,16€; Mercator) - WC obešanka "W5" (3 x 55ml; 1,29€; Lidl) POMIVALNI STROJ: - tablete "W5" (30 kom. po 18g; 1,71€; Lidl) - sol "M" (1kg; 0,59€; Mercator) - tekočina za izpiranje "W5" (1l; 1,95€; Lidl) - čistilo "Dexal" (250g; 1,79€; Eurospin) - osvežilec "Alio" (2/1; 3 x 6ml; 1,99€; Hofer) ČISTILA IN OSTALO: - univerzalno čistilo "W5" (1l; 1,19€; Lidl) - čistilo za preproge "W5" 750ml; 1,99€; Lidl) - vrečke za smeti "Purio" (30 kom.; 25l; 0,99€; Lidl) - folija za živila "Aromata" (30m; 0,59€; Lidl) - ALU folija "Dosmos" (20m; 0,96€; Lidl) Če bo šlo takole naprej, bomo ogromno kupovali v Lidl-u.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 9:31:27
|
|
|
|
Barik@
|
Kerensa, samo poglej npr. pri wc papirju koliko ga je na rolici, a zgleda "na debelo" navit, pa je cel puhast, ali je fejst zbit skupaj, pa ga je še ene 2 cm več na rolci, potem vzemi dražjega, ker ga dobiš ceneje, kot pa v mercatorju ;)
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 9:33:51
|
|
|
|
katy83
|
wc papir zagotovo Lidl meni se zdi, da ga je tam full gor No, jaz sem se itak full na Lidl navadila, sploh kar se čistil tiče
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 10:03:44
|
|
|
|
andea
|
Na toaletnem papirju piše koliko slojev je in koliko lističev, eni imajo 160 lističev, eni 200. Včasih sem kupovala toaletni papir oz Zewe, sedaj pa od Šparja Lovely ali pa od DM-a.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 10:03:45
|
|
|
|
dps1
|
sem zagovornik mesečnih nakupov, ker vedno, ko skočiš "po nekaj", je v vozičku še kaj, kar ni v planu in se porabi dosti več denarja. prakticiramo pa tako kot nekatere; mesečni nakup, zelenjava, jogurti, kruh in kar zmanjka - po potrebi. hodimo zelo malo v trgovino, pa se splača.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2011 10:54:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 15:02:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: andea Na toaletnem papirju piše koliko slojev je in koliko lističev Da piše, koliko slojev je, vem. Nisem pa opazila (ker pač nisem bila pozorna), da piše tudi, koliko je lističev. Hvala za omembo - bom preverila v trgovini/trgovinah. Nadaljevanje mojega seznama je pa zaenkrat takšnole: MLEKO IN MLEČNI IZDELKI: - mleko "Milbona" (1l; 3,5 m.m.; 0,59€; Lidl) - jogurt "Land" (sadni; 150g; 0,1 m.m.; 0,19€; Eurospin) - smetana (sladka; rastlinska; spray; 250 ml; 0,89€; Lidl) - sir trapist "Milsun" (700g; 3,14€; Lidl) - puding s smetano "M" (175g; 0,21€; Mercator) - jajca "Hrvatič" (10/1; velikost L; 1,07€; Leclerc) KRUH: - kruh "M" (štruca; rezana; pakirana; bela; 1kg; 0,79€; Mercator) TESTENINE, PRIKUHE, KOSMIČI, MOKA, SLADKOR: - tortelini "Tre-Mulini" (s pršutom; 1kg; 2,29€; Eurospin) - jušne kroglice "Rivercote" (200g; 0,35€; Lidl) - kosmiči "Knusperone" (čokoladni; 750g; 2,69€; Hofer) - moka "Baroni" (pšenična; bela; tip 500; 0,29€; Lidl) - sladkor "Argold" (beli; 1kg; 0,76€; Leclerc)
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 16:00:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barik@ Kerensa, samo poglej npr. pri wc papirju koliko ga je na rolici, a zgleda "na debelo" navit, pa je cel puhast, ali je fejst zbit skupaj, pa ga je še ene 2 cm več na rolci, potem vzemi dražjega, ker ga dobiš ceneje, kot pa v mercatorju ;) jaz pa v merkatorju vzamem wc papir, tisti najcenejši od generika..res da je tanki in se hitro porabi, ampak ne maram tistih debelih listov, se še školjka zamaši Imaš oa tud v mesrkatorju velikokrat akcijo palominega 3 slojnega, res super in še malo diši, mislim da je 1, 49...
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 16:03:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* - kosmiči "Knusperone" (čokoladni; 750g; 2,69€; Hofer) jaz jih v Lidlu kupim....niti euro ne stanejo..., mislim pa da je 500g
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 16:05:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dps1 sem zagovornik mesečnih nakupov, ker vedno, ko skočiš "po nekaj", je v vozičku še kaj, kar ni v planu in se porabi dosti več denarja. prakticiramo pa tako kot nekatere; mesečni nakup, zelenjava, jogurti, kruh in kar zmanjka - po potrebi. hodimo zelo malo v trgovino, pa se splača. živa resnica pa magari se gre dvakrat mesečno, se porabi skoraj za polovico manj
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 16:06:39
|
|
|
|
arabela*
|
ko smo že pri čistilih... kaj naj dodam oz. s čim naj perem belo perilo, da bo belo, moje je katastrofa, niti ne spere prav Imam nek blink iz mullerja, pa včasih persil, nične pomaga
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 16:06:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* - kosmiči "Knusperone" (čokoladni; 750g; 2,69€; Hofer) jaz jih v Lidlu kupim....niti euro ne stanejo..., mislim pa da je 500g Hvala - bom pogledala, ko bom tam. Morajo biti pa pravzaprav čokoladne kroglice, ne klasični kosmiči (ploščati). Tile Hofer-jevi so kroglice.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 16:27:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* - kosmiči "Knusperone" (čokoladni; 750g; 2,69€; Hofer) jaz jih v Lidlu kupim....niti euro ne stanejo..., mislim pa da je 500g Hvala - bom pogledala, ko bom tam. Morajo biti pa pravzaprav čokoladne kroglice, ne klasični kosmiči (ploščati). Tile Hofer-jevi so kroglice. ja kroglici kupujem..imajo pa še ploščice...ampak sedaj sem študirala in mislim, da je pakl 250 g...cena pa menda 0,79..
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 16:37:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam dve vprašanji (ni mišljeno provokativno, me res zanima). - ali ste pozorni na sestavo (aditivi) in izvor izdelkov (država porekla)? - zakaj mora biti belo perilo belo in zakaj mora dišati še po treh pranjih? Danes je šel mož v tedensko nabavo, zapravil 80€, zaloga za naslednji teden. Priden, podpovrečno, sledil listku .
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 16:41:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. ali ste pozorni na sestavo (aditivi) in izvor izdelkov (država porekla)? Niti ne. zakaj mora biti belo perilo belo in zakaj mora dišati še po treh pranjih? Ni treba, da je 100%-no belo - ampak nočem pa, da mi (po)sivi. Dišati mora pa po vsakem pranju, vendar ni treba, da vonj drži dalj, kakor do vključno prvega nošenja oblačila. Saj potem gre tako ali tako spet v pranje.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 16:45:06
|
|
|
|
tintin
|
belo perilo - dodaj malo sode bikarbone ali pralne sode (mueller, pol kile 99 centov)
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki opravljate mesečne shoppinge 8.11.2011 18:22:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nadaljevanje seznama... PUDING, PEKA: - puding "Dolcinado" (3/1; 144g; 0,59€; Eurospin) - kvas "Uniferm" (42g; 0,07€ Lidl) - margarina "Eco+" (500g; 0,79€; Leclerc) MESNI IZDELKI: - posebna salama "Pikok" (750g; 1,69€; Lidl) - pizza šunka "S-Budget" (1kg; 2,87€; Spar) - posebna salama s sirom "Baroni" (400g; 1,19€; Lidl) - salama s česnom "Eco+" (400g; 1,35€; Leclerc) - klobase "Košaki" (500g; 1,69€; Lidl) - hrenovke "H" (420g; 1,39€; Hofer) - suha salama "Ledas" (200g; 1,59€; Lidl) PIJAČA: - pivo "Laško" (0,5l; 0,93€; Leclerc) - mineralna voda "Saguaro" (gazirana; 1,5l; 0,15€; Lidl) - napitek "S-Budget" (grep/orange/lemon; 2l; 0,25€; Spar) - Coca-Cola (1,5l; 1,09€; Spar) - energy drink "S-Budget" (250ml; 0,37€; Spar) - sok-sirup "Pika" (1l; 1,89€; Mercator) - pivo z limonado "Grafen Walder" (0,5l; 0,45€; Lidl)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?