rozilu -> RE: "mozoljčki" po telesu (5.11.2011 10:48:34)
|
Evo s tem se mi zdej ubadamo ene 3 tedne (pupa stara 2 leti)! Ne vem če ravno isto izgleda - pri nas so take bunkice, niso vneti kot mozoljčki (vsake toli kakšen rata bel, ma večinoma ne). S stegna se je razširilo po celi nogici in trebuščku, pa tudi na rokicah ima (podlaket oz. okoli zapestij). V tej razsežnosti je kar grozljivo videt, večinoma sicer brezbarvno, včasih malo pordeči vse skupaj. Šele ko se je toliko razširilo me je zaskrbelo in sem jo peljala P. On pa sumi na alergijo... ker se je to začelo odkar smo začeli kurit, pravi, da najverjetneje na prah - kao da takrat z radiatorjev lepo zaokroži po bajti. Lahko tudi zaradi kake spremembe praška/mehčalca... ampak to nisem nič menjavala. Zdaj smo dobili claritine in po štirih dneh jemanja je mogoče za odtenek bolje. Jo pa tudi mažem (kar je prej nikoli nisem po celem telesu) z mastno kremo, ker je bolj suha koža bolj občutljiva. Bomo videli. Bi bila pa tudi jaz vesela kake izkušnje. In kaj okrog teh alergij... pridejo-izginejo? Je mogoče kaj s hrano? ... karkoli...
|
|
|
|