"STARA" NOVINKA (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

melitkica -> "STARA" NOVINKA (23.8.2005 21:41:58)

Pa sem se le odločila, da se pridružim zanimivemu forumu. RR prebiram že od februarja, v marcu sem zanosila in konec aprila "izgubila svojo pikico" - SS.
Od takrat naprej se je moje življenje zelo spremenilo. Huda sem bila na cel svet (ne dobesedno). Odločila sem se, da nekaj časa ne bom oz. z mojim :love: ne bova delala na :duda:, ker... Razlogov je ogromno. In zdaj drage moje, še dva tedna je do moje :hudicek:, komaj že čakam, da izvem kaj se dogaja v meni. Na razno razne občutke se ne bom zanašala, ker je lahko prisotna le psiha in nenehna želja po :duda:. Z vami bom delila svoje občutke sreče oz. nesreče. Upam samo, da se ne ponovi še ena izguba, ker ne vem kako bom prenesla. Lep pozdrav vsem skupaj

Mari71 -> "STARA" NOVINKA (23.8.2005 21:47:29)

Ma take 'mamo rade, a ne?! Pozitivke, ko je cas za to, in pa da tolazijo(mo) tiste ne-cakajoce, ki so malo v downu. Zelim ti cim-prej :modri::roza:
Srecno dalje in veliko soncka!

Mari

jazz -> "STARA" NOVINKA (23.8.2005 21:51:47)

Pozdravljena! Če boš vesela, bomo vesele zate, če boš jokala, bomo jokale s tabo!:bravo::rozica:

mihi78 -> "STARA" NOVINKA (24.8.2005 12:31:17)

pozdravljena in dobrodošla:bravo::bravo::bravo::bravo:
upam, da se je "prijelo" pa nikar ne bodi že vnaprej preveč zaskrbljena. vem, kako težko je, ko izgubiš pikico ampak verjemi, da preživiš - jaz sem živi dokaz. v zadnjih dveh letih sem imela 3ss :((:(:((:(:((:(.ampak želja po :duda: še vedno raste tako, da se nimam namena predati!
veliko sreče :rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]