Ikea in dojenček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Bibi58 -> Ikea in dojenček (4.11.2011 20:25:25)

Čer!

Punce eno vprašanje.
Jutri se odpravljamo prvič z našo 9 mesečno pupo v Ikeo. Že  nekajkrat sva bila s partnerjem tam,ampak se nikakor ne morm spomniti kakšne nakupovalne vozičke imajo. Problem je v tem, da ne bomo jemali vozička sabo,ker zavzame preveč prostora v avtu,manjšega nimamo. Tako sva imela v mislih za nekaj časa kengurujčka in potem nakupovalni voziček.
Prosim če mi pomagate, tiste ki ste že bile z malimi v Ikei.

Hvala za odgovore!

Lp

Sibil_ -> RE: Ikea in dojenček (4.11.2011 20:53:09)

Kolikor jaz vem imajo tam vozičke-marele-za ta male in si sposodiš kr to.

Anonimen -> RE: Ikea in dojenček (4.11.2011 22:58:12)

O teh marelah na sposojo prvič slišim ... možno, da jih imajo, samo jaz jih še nisem videla. Potem preko razstavnega prostora se gre brez vozička oz. imajo tiste ki jih vlečeš za sabo in gor kako vrečo obesiš, potem ko pa prideš v spodnje nadstropje imajo pa te klasične nakupovalne vozičke, kjer je tudi sedež za otroka. Samo pomoje ti nebo noben težil, če greste prvo dol po voziček in potem z njim čez razstavni del.

thaiss -> RE: Ikea in dojenček (5.11.2011 12:30:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Kolikor jaz vem imajo tam vozičke-marele-za ta male in si sposodiš kr to.

v Ikei v IT jih imajo sigurno. sem bila ta teden in so jih imeli

Bibi58 -> RE: Ikea in dojenček (5.11.2011 21:18:19)

Pozdravljene,
hvala za informacije.
Evo,smo se vrnili iz šopinga,smo bili v Italjanski Ikei - Villesse in svar je taka,če mogoče še katero zanima.
Ja,"marele" imajo za sposodit,imajo tudi tak manjši nakupovalni voziček, s sedežom za otročka in zadaj še držala da obesiš njihovo rumeno vrečo gor, ker s tistim večjim,"normalnim" vozom te ne pustijo v raztavni del
( smo probal,pa ni šlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Lp

Stran: [1]