kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anja RR Punce, Samo pojasnilo k raziskavi. Ne izvaja je Ringaraja, temveč podjetje, ki se ukvarja z zagotavljanjem kakovostnih sistemov za plačilo spletnih vsebin. Oni raziskujejo pripravljenost uporabnikov različnih spletnih medijev na tak korak, ki bo po vseh napovedih nastopil zelo kmalu. Namen raziskave je torej tudi to, da bi videli, kako zelo so uporabniki naklonjeni/nenaklonjeni tej ideji, hkrati pa sem prepričana, da bodo plačljive vsebine z razlogom plačljive, vsekakor bodo morale biti drugačne od tistih, ki so zastonj, drugače stvar res ne bi imela nobenega smisla, niti efekta Glede nagrade ... Tako so si izvajalci raziskave pač zamislili pogoje, tu nimamo kaj. Je pa nagrada vedno dobrodošla spodbuda, tu nimamo kaj, verjamem, da se strinjate . Če ti je anketa vzela minutko, namesto 10 minut, ker pač nisi ciljna publika, potem se tudi meni zdi čisto razumljivo, da te za en odgovor ne nagrajujejo. Mislim, da tu res nima smisla za slabo voljo Upam, da se uporabnice/-ki Ringaraje sedaj že zavedate, da Ringaraja vedno skuša delovati v vašo prid, ne pa škodo ... Pozdravček, Anja Nisem punca, vsaj nazadnje ko sem šel na WC je blo še tko. Drugače pa, škoda črk, bolš bi blo, da bi bli tiho. PS: Za plačljivo vsebino se bo treba pa za članke močno, ampak res močno potrudit, ker še za kvaliteto ljudje neradi plačujemo sploh če gre za splet. Za članke oziroma butaste umotvore kvazi strokovnjakov v stilu RR raziskuje, pa upam, da ne razmišljate, da bi bili lahko plačljivi. Je Danu d.o.o. malo pohlepen ratal a? Enkrat smo že mel to debato, pa se očitno ne zavedate, da je tale spletna stran v bistvu forum, ki je to kar je zarad spleta srečnih okoliščin in ljudi, ki smo se našli in ujeli tu. Ostalo je pa zgolj balast, pa če se lastniku to zdi še kako frustrirajoče. Če se samo mrka spomnim izpred nekaj let.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 8.11.2011 14:30:56 >
|