Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zamujanje M pred laparoskopijo 3.11.2011 13:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Naročena sem že na laparoskopijo, na katero sem se naročila prvi dan prejšnje M. Menda se dela določen dan v ciklusu, meni pa zdaj zamuja M že dva dni. Ali bi bilo to lahko zato, ker sem eno kontracepcijsko tabletko pojedla že prejšnji mesec in se mi je ciklus zmešal? Namreč rekli so mi, naj jih kar začnem jemat 1. dan M in pokličem za datum in sem razumela, da bo poseg že prejšnji mesec. Sicer pa M imam točno na dneve, redne. Nekako tudi ne pričakujem, da sem , ker po toliko časa poskušanja skoraj ne verjamem, me jezi, da bo ravno zdaj, ko ni treba vse pomešano... Imam sicer doma test, ampak je star že kako leto - a sploh še velja? Pa brez navodil je, sploh ne vem firme - nimam več embalaže - kako se že naredi? Sicer pa itak bom šla, če bo treba jutri po drugega.
|
|
|
|
RE: Zamujanje M pred laparoskopijo 3.11.2011 15:04:57
|
|
|
|
urshak
|
Nič bat, pred laparo ti naredijo temeljito preiskavo krvi in ultrazvok, tako, da če si noseča, bodo videli.
|
|
|
|
RE: Zamujanje M pred laparoskopijo 6.11.2011 14:08:53
|
|
|
|
diputacio
|
hoj, kateri dan v ciklu pa se dela laparaskopijo. namreč tudi jaz čakam na datum za laparoskopskom operacijo (klicati moram prvi dan M) pa me zanima kdaj bom potem dobila datum? hvala
|
|
|
|
RE: Zamujanje M pred laparoskopijo 7.11.2011 7:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: diputacio kateri dan v ciklu pa se dela laparaskopijo. Ponavadi v prvem delu ciklusa, ravno zaradi tega, da nebi bile ženske slučajno noseče.
|
|
|
|
RE: Zamujanje M pred laparoskopijo 8.11.2011 8:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni nujno zgleda, meni bi jo naj na 22. dan od 28., to bo zdaj ene 18. dan, sicer pa ne moreš zanosit, glede na to, da ti dajo kontracepcijske tabletke. Ki sicer v 1% niso zanesljive, ampak verjetno tudi takrat malo bolj paziš. Pri meni je M zamujala in sem potem klicala tja, je
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?