|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOPANJE
23.8.2005 20:38:46   
KMALU
Pred nosecnostjo sem zmeraj rada natocila vodo v kad in se namakala tudi po eno uro..
Zanima me kako je s kopanjem v nosecnosti? Sploh lahko to delam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KOPANJE
23.8.2005 20:52:37   
cmokec
Jaz se samo tuširam, sem se pa že prej tako umivala. Edino na temp. vode bolj pazim, ker imam rada bolj vročo.

Menda ni dobro, da se namakaš.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KOPANJE
23.8.2005 20:55:36   
KMALU
a mogoce ves zakaj?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KOPANJE
23.8.2005 20:56:02   
Jančika_
Voda naj ne bo prevroča, pa bo vse OK. Meni je takoooo pasalo poležavanje v topli vodi:love:! Posebej na začetku, ko sem bila tako zelo utrujena...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
23.8.2005 21:40:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   KOPANJE
23.8.2005 21:51:10   
soncicaT
Mislim da je problem v namakanju...ker lahko pride do pregretja telesa (če je prevroča voda)-to pa lahko ogrozi plodek, baje se je bolje stuširat.

Jaz sem tudi oboževala kopeli, ampak se nekak zdaj le prham z mlačno-toplo vodo.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KOPANJE
23.8.2005 22:03:25   
Jančika_
Če je prevroča voda, ja - sicer pa ni panike. Pač natočiš vodo recimo 37-38 stopinj.

Pa da ne bom kar tako flancala, tole pravi Pušenjak:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=61052&t=61027#reply_61052

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KOPANJE
24.8.2005 7:55:40   
DrejcDrejc
Se pravi, kaj pa toplice? Tam je potem še večja možnost kakšnih okužb? Joj, če se pa pozimi taaaako rada namakam v tistih vročih brbotajočih bazenčkih... a potem to ni zdravo za pikice...?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KOPANJE
24.8.2005 8:00:35   
radovednica_
ojla.

DrejcDrejc jst ti odsvetujem kopanje v kakšnih bazenih zaradi različnih okužb. pomisli kolk ljudi se kopa in različnih starosti, nekateri lulajo v bazene drugi niso ravno najbolj umiti in tako naprej..ne v bazen!

lep dan vsem.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KOPANJE
24.8.2005 14:20:54   
KMALU
V Ljubljani na DIFU imajo poseben termin za nosecnice, ko je voda cista...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?