ronja -> RE: starejši otrok na NS? (2.11.2011 17:27:41)
|
Jaz svojih nisem jemala zraven - prvič itak še ne bi nič zastopila (je bila komaj 1 leto stara, ko sem imela ns), drugič pa sta bili že dve in bi se potem znalo zgodit, da bi ju vse drugo zanimalo in bi ju lubi moral okoli lovit, namesto da bi užival ob prvem pogledu na 3. otroka... Pa še eno skrb sem imela: če bi rekli, ad je kaj narobe, bi rajši, da to najprej samo nama povejo, da se imam čas skulirat in razmislit, kako to njima povedat, ne pa da je vse naenkrat. Jima pa vsakič pokažem slikice iz pregleda, čeprav ne vem, če onidve tam kaj vidita - se mi zdi, da enako kot babice in dedki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Če pa ne moreš dobit varstva, pa tako nimaš izbire - vzemi jo zraven. večinoma niso proti (sem vsakič vprašala za vsak slučaj, če ne bi imela kam dat). Če bi morala izbirat - ali oba oz. vsi 3je ali noben, potem bi rajši, da sta obe z očijem zraven. Ker njega pa hočem met tam. Če je kaj narobe, bi rada, da je zraven, ga rabim. Če je vse super, bi se rada veselila z njim.
|
|
|
|