|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 10:41:19   
biba77
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 10:48:49   
baguSka
:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 10:54:05   
biba77
Baguska, ce ne bi :ups::ups::ups: pripopala, sploh ne bi vedeli, da ti je nerodno. Pri tej barvi in porascenosti...:)-:)-:)- Dobro, da nisi dala slike po depilaciji k opisu! :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 10:56:50   
Mijavček
:)-:)-:)-:)-:)-

Anadejka, a si zrihtala šopek?
(oprostite, k se vmešavam, ampak me ful firbec matra)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:01:14   
baguSka
a veš da tud drugač sploh ne zardim opazno ;) oz. zlo redko da mi je sploh kdaj nerodn in to kljub barvi in dlaki :)-:)- ja, taka sm 8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:12:38   
anadejka
Hojlaaaaa Mijučk,ja full full full hvala za slikco,dons zjtri sm šla k cvetličarki,sm ji pokazala kaj čem met,pa je rekla da je full lep.Sam men bo še neki rozastaga not utaknla,ker ma moj roza kravato,da bova skup pasala:bravo::bravo::bravo::bravo:

BTW komi sm ga prepričala,da so letos roza kravate full moderne,pa men je full ušeč!!!:bravo::bravo::bravo:

komi čakaaaaaaam:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:18:43   
baguSka
uuu moj bi kr poroko skenslu če bi mogu roza kravato nost - že zarad same kravate no, zarad roza pa sploh :zmeden:

svaka čast da ti je ratal ;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:19:40   
biba77
Pri mojem bi menda sama kravata tudi vecji problem predstavljala kot pa barva... :zmeden2:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:22:38   
Mijavček
No kul, sam da si se zmenla.
Moj je men tud že koj na začetku reku, da ne mil met nč roza na seb :)-
A ni so hecni ti deci.
Pol je pa moj bratranc mel roza srajčko in sploh je tak ful kjut, ...je bil pa ta glavni, vse babe so okol njega hodile!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:32:00   
baguSka
Ah pa sam zarad srajce. Zihr je tak kjut da bi lohk bi tud brez vsega, pa bi babe še vedno za njim letale. :)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:33:38   
anadejka
Hja ane;)si je najprej kupu eno took grdo driskasto rjavo,pa sm rekla kako nej pa zdej to kombiniram k šopku?!?!?!Pol sva pa cel BTC obredla,pa mu nobena k je bla men ušeč njemu ni bla,tista k je bla njemu je bla men bljek,na konc prideva v štacuno pa kr sam zagrab eno tako črtasto roza,bordo rdečo,vijolčno,temnomodro,ampak prevladuje roza;),da sm ga kr debel pogledala,ker je prej čist vn padu da on pa že ne bo dal nč roza nase,zdej mu je bla pa kr naenkrat ušeč.Prau,men pa tut,pa sva jo kupila:bravo:

Sam vam povem da je letos na moških oddelkih z oblačili fuuuull velik roza barve.Mal čudn mi je to,sam men je pa full ušeč!!:bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:44:13   
Mijavček
Ja baguSka, če bi bil zgoraj brez, potem ga pa sploh nobena nebi pogledala :)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:46:54   
pika74
o dečve - a pr kravatah smo - fajn, sam da ne jamramo o M, pa mi je všeč :bravo::bravo::bravo:.

Moj je pa reku, nč ne bom kravate kupvou, itak je ne nosm in pol je potegnu eno iz kosma ven, k jo je mel še za maturantski ples. Evo, pa je bil probljem rešen 8):bravo:8). Bla je pa modra, pa mičkn rumenkaste lise, pa tud mal ****sije je blo not :)-. U glaunem, šopk je bil rumen in je šlo skup s kravato :bravo:.

:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:47:46   
pika74
p.s.
****sija je šla pa z mano skup :)-:ups::)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:52:03   
Mijavček
Po barvi, al po imenu :)-:)-:)- ?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:53:22   
pika74
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 11:59:23   
simonas
Pri nas se je tudi prijelo, ko sem bila vsega sita in sem si rekla, da bomo pač raje potovali in uživali, zdaj pa čakamo na :duda:.

Simona

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 12:26:05   
bebi
Hoj pikica :) Se mi res zdi, da si glede na tvoja pisanja, ena manj obremenjenih (kdaj bo :duda:) na tem forumu :bravo: :rozica:. Tudi jaz se močno trudim, da bi dosegla to stopnjo neobremenjevanja. Ni mi še čist ratal :(. Se pa vsekakor manj obremenjujem, kot sem se npr. 1/2 leta nazaj. Tudi dogodek z Gozdnim Jožem mi je v prenesenem pomenu pomagal pri tem :)

Še enkrat :bravo: :bravo: :bravo: pika74, ker to uspe zares redkim.

:miska: :rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 12:27:49   
Mijavček
gozdni jože ?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 12:33:04   
Pia73
:bravo::bravo::bravo: Pika74 :bravo::bravo::bravo:
Bi pa še raje kaj druga prebrala,...

Jaz sem tudi dala to fazo skoz, a žal do nje nisem uspela priti sama,... To je bilo takrat, ko so mi rekli, da je moja maternica fuč,... :(( No, pa hvala bogu ni bila,... in sedaj je naš :duda: z nami.

Moj tud ni imel kravate, je imel srajco z ruskim ovratnikom in rutico! :bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 12:34:57   
mihi78
jaz mam tudi kaki taki dan. ampak mislim, da gre vsaj pri meni, za neke vrste "obrambni mehanizem", ko probam sama sebe prepričat, da :duda: ni vse na svetu. zaenkrat mi zelo slabo uspeva, ker se ob pogledu na druge :duda: kar raztopim.
nič, treba se je borit naprej!:rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 12:39:57   
pika74
ja :rozica: bebi :rozica: - tud Gozdni Jože nama je pomagal - ane.

Ampak to veva sam midve ;) - pa ne bova dons o tem. Bova enkrat drugič, a prou:miska:.

:miska:
p.s.
Dons sm naredla še en šašou načrt - prejle sm šla na orng južno, zdele pa počas (čez kšno urco) spokam iz službe in grem na en hrib cca. 1300m nadmorske.

Včasih je treba tud kej izven programa narest :)

Lp
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 12:42:14   
Mijavček
:bravo::bravo: pika74

ko b se vsaj men tud kej tko šašouga lubil.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 12:55:16   
bebi
Vsekakor :). Mal pazi, kam bosta lezla, naju je zanč skor strela skurla :hudicek: :), sam sva jo prehitela za las, ker sva bla tok :kuza: :kuza: :kuza: Ampak je blo pa ful adrenalinsko :)

Nasvet: pred odhodom si ogljeta, kje približno se nahajajo morebitne kaplje (škoda, da ni možno videt tud strel :)): http://www.arso.gov.si/podro~cja/vreme_in_podnebje/napovedi_in_podatki/radar.html

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   men je pa vseen ratal
24.8.2005 16:37:28   
PiaM
Pika, bravo zate, dobra si.:bravo:
Ti pa kar verjamem da :nosecka: ne zavidaš slabosti, bruhanj in ostalega stresa.Jaz se včasih res držim, kot da bi mi nekdo kisle kumare tiščal v rit, pa zelena sem tud v faco...:)-
Lepo klepetate zadnje čase, tud to sem prikrajšana...;)

Ampak, veš, zdaj ti bo pa sigurno ratal...pol boš pa ti tud zelena v faco...:)-:bravo:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?