picola1
|
Sej svečke so lepe, sam so pa tut zelo neekološke (pa katerekoli že so, navadne, elektronske, itd.)... Zato, če bi bilo po moje, bi uvedla ameriški sistem, kjer imajo manjši nagrobni kamen in potem navadno travo, lepo pokošeno in urejeno, mogoče kakšna rožica in to je to... Vse je stvar navade in tut tega bi se navadili, če bi bilo treba. Kar se pa ekološkosti tiče pa to...Sploh ne razumem nekaterih, ki se razburjate čez medije, kako napihujejo to ekološkost...Sej je res, da pač to počnejo večinoma zarad berljivosti pa da imajo sploh o čem pisat...samo dejstvo pa je, da sveče onesnažujejo okolje, naš planet, itd. In da če bo vsak res prižgal eno svečo manj, da bo to samo dobro. Nekako ne razumem, da vam jeza na medije zamegli razum in pol iz inata nočte nardit nekej dobrega za okolje. Vsaj bere se tako, če temu že res ni tako. Res je, da je dost drugih pomembnejših stvari, ampak vedno so še pomembnejše stvari od teh pomembnih in tako dalje. O katerih stvareh torej bi morali mediji samo pisat? Torej nič vsega ostalega kot zgolj o resnosti situacije v kateri smo se znašli zadnje čase? In ja, všeč mi je bil slogan Naši predniki nam ne bodo zamerili, naši otroci nam bodo hvaležni...al nekaj podobnega. Prav žalostna sem včasih, ker ljudje jemljejo okoljevarstvo kot neko sekto al neki tazga...Ma ko jebe okoljevarstvo, to je itak nekej modernega, nekej kar sploh ni res, kar sploh ni pomembno...Včasih se počutim kot neka izobčenka, če kakemu sodelavcu rečem, da je treba šparat z vodo pa da naj ugasne luč...al pa da te in te stvari ni treba vrečt stran, ker jo lahko uporabimo še za kasneje. Veliko se mi jih posmehuje al pa me prov debelo gledajo, kot da delam nekej slabega al pa kot da delam nekaj neumnega...