|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj tako dolgo?
31.10.2011 7:39:47   
Anonimen
Pozdravljene, imamo eno neumno vprašanje, vendar ker že več kot eno leto delamo na user posted image in je z nama zdravstveno vse ok, me zanima kaj si mislite o tem. Ker hitro dobim vnetje, se moram po vsakem spolnem odnosu takoj umiti in tudi tišči me na stranišče. Vem, da to ne pomeni, da zaradi tega ne morem zanostit, zanima me samo, če bi lahko to vplivalo na zanositev, če bi morda v primeru da ostanem v postelji in dvignem noge obstaja večja možnost zanositve. Prosim, da se ne zgražate, ker postavljam neumna vprašanja, ampak bi rada slišala še vaše mnenje, ker potem bom en mesec tako poskusila, vnetje gor ali dol.

LP, obupanauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj tako dolgo?
31.10.2011 8:22:11   
Anonimen
Tvoje vprašanje sploh ni neumno.
To, ki si napisala, da je z vama zdravstveno vse v redu...sta dala skozi kakšne preglede, al si mela v mislih splošno stanje? Po 1letu truda brez uspeha, ti pripadajo nadaljnje preiskave (spermiogram, hormonske preiskave, uz pregled jajcevodov, jajčnikov, maternice...) če sta to že dala skozi, potem bi mogla dobit nadaljnja navodila na neplodnostni, čene pa se naroči pri svojem G za pregled, povej kakšno je stanje, pa naj ti on svetuje kako in kaj naprej.
Sicer ne verjamem, da bi bilo možno, da bi s tem, ko se takoj po odnosu umiješ s sebe sprala vso semensko tekočino, ampak lahko pa poskusiš poležati še 10-15min, noge v zrak, povšter pod rit, pa boš videla. Glede na to, da imaš težave z vnetji, lahko omejiš izvajanje tehnike samo na par dni pred O in kakšen dan po njej (seveda moraš točno vedet kdaj ovuliraš).
Upam, da ti čimprej uspe. Držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2011 9:06:15   
Hope2
Midva sva se matrala 6 let in neumno ali ne, tudi to sva sprobala kar parkrat, noge v luft in poušter pod rituser posted image , hja JBG, še hudič v sili muhe žre, sprobaš že zaradi psihe, upanja... pa četudi po drugi strani veš, da tudi to ne bo pomagalo, ampak če ne probaš ne veš in jaz zdaj vem, da ne pomagauser posted image

Anonimna ti je lepo opisala potek po 1 letu poskušanja, tako da pot pod noge. Kar se tiče vnetij, pa tudi pretirano umivanje lahko bolj škodi kot koristi... druga stvar je, da se mora obvezno tudi zdravit partner- med zdravljenjem kondom... da si ne prenašata in nista v začaranem krogu. Tretja stvar, ki je v veliko večini zelo učinkovita je ta, da začneš odpravljaz vzrok in ne posledice. Torej izogibaš pretiranemu umivanju, uporabiš intimno milo, bombažne hlačke, kuhanje perila na 90, nobenih tangic, svile, plastike, nobenih oprijetih kavbojk in dieta- zelo pomemben faktor- preberi si o kandidi (torej sladkor, enostavne OH...vse črtaš, ap ne za 1 teden, ampak lahko mesece).
Glivice obožujejo vlago in sladkor, dokler jim to daješ, do takrat jih gostiš. Oz gostiš jih itak skoz, le razmnožujejo se bolj.

Zelo fina zadevca so ene kapsule, ki si jih vstavljaš- dobiš v lekarni gynOphilius oz neki takega. Fajn so ker v bistvu ni zdravilo, ampak dobre bakterije, fajn je, ker med vsemi temi globulami na tržišču najmanj kapljajo in najmanj packarije, komot lahko seksaš in komot jih lahko jemlješ med nosečnostjo oz kadarkoliuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 31.10.2011 9:07:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2011 14:31:11   
polho3006
Čaj krvomočnice si že poskusila? Jaz sem ga pila prvič in nama je uspelo v 4. poskusu, sedaj sem ga spet pila in je uspelo v 3. ciklu, tako da...poskusi!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?