|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: GESTACIJSKI DIABETES
21.11.2011 8:43:31   
MAMI 4
Pozdravljena lisicamic. Ja še sem v enem kosu...najverjetneje še nekaj dni, en teden?Sem imela take težave kot ti...Insulin sem zvišala na 10-4-8, strogo sem se držala diete in ni bilo nič bolje...sem imela tudi do 9!  In ravno ko mi je diab. dala še dolgodelujoči insulin mi je sladkor začel padati. Tako, da sedaj znižujem, ker sem imela po zajtrku tudi 3.3. Mislim, da je določena faza v nosečnosti, ko je naše telo zelo obremenjeno...zdaj grem proti koncu (do pdp je še 2 tedna)in se dete samo še redi, tako, da po moje je zato bolje? Aja, ti pa imaš samo še nekaj dni do konca :)...Ti ne bodo nič prej sprožili? No sej moja G. je rekla da naj en teden prej, zdaj pa me imajo v "obdelavi" v bolnici in so mi hoteli najprej 2 tedna prej, zaradi povišanih jetrnih testov...zdaj pa gre vse na bolje, pa ne vem kaj se bodo odločili...jutri zjutraj imam pregled in če sem že kaj odprta grem rodit...sicer bomo še malo počakali :) Želim ti vse dobro...še malo, pa bo upam, ta sladkorna za nami :)

Vse dobro!!!!!

(odgovor članu lisicamica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.11.2011 10:12:51   
miami10
Jaz sem pa prav žalostna danes...iz 4e insulina sem prišla na 8enot, in bolj kot višam enote višji sladkor imam...ne razumem nič več...prve 2 dni 4e pa je bil sladkor 6,6 in 7,1...druge dva dni 6e je bl 6,2 in 6,7...danes 8e in sem si namerila najprej 8,3 in nisem mogla vrjet...sem zmerila še 1x je bil 8,9...potem pa še 1x je bil 8,0...ne vem več (če ima katera idejo je bom zelo zelo vesela...lahko mi napiše tudi ZS)...

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.11.2011 14:37:03   
MAMI 4
miami10- jaz sem imela isti problem...sem pa višala in na koncu ugotovila da morem za zajtrk 10 ie. Če niti višanje ne pomaga ti bodo dodali še dolgodelujoči ins. No, naj ti povem, da sem se prehitro pohvalila...Sem zjutraj znižala insulin na 8 ie. in sem imela po jedi 7.7. Tako, da bom zgleda morala potrpeti na 10-4-8. Meni so rekli v diab., da če imam 2 dni zapored povišano nad mejo morem zvišati za 2 ie. In tako sem delala. Sicer pa so zelo prijazni in so mi rekli, da če sem v dvomih naj jih pokličem. Po moje lahko tudi ti pokličeš na diabetični če te skrbi. Tudi sama si nisem upala iz 2 ie. dvigniti na 10 in takrat sem jih poklicala, pa so mi rekli da ni panike. Potem sem pa sama uravnavala glede na rezultate.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.11.2011 11:24:16   
miami10
hej...meni ni problem dvigovati...vem da se moram bati visokih sladkorjev in ne visokih odmirkov insluina...sem včeraj govorila z našo edukatorko, tudi mi pokličemo če smo v dvomih...in sva se dogovorili da za zajtrk ukinem sadje (baje agrumi noro dvigujejo sladkor) in za vsak slučaj sem dala 6e, da ne bi bila hipa...ampak sem imela 7,8...tko da bom dala jutri kar 8e...potem pa 3 dni ne višam in nižam, da se moja slinovka malce postavi...

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?