me ni -> RE: Julijke 2012 (2.3.2012 15:56:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepapepa Živijo bejbe! Mene pa zanima, če ima katera od vas povečan beli tok v 2. trimesečju? Se pravi, da je v primerjavi s prej, sedaj tok povečan količinsko (meni se kar vsuje na hlačke, pribl. enkrat na 2 dni) in hkrati bolj vodenast, tako da mi dobesedno zmoči hlačke in tudi izgleda tako, da je večji del kolobarja izcedka samo mokro, v sredini pa tisti običajni madež belega toka... Ne vem, v bistvu sem se vstrašila, da ni plodovnica, samo sem brala, da do tega pride ful redko (po kakšnih hudih vnetjih) in da količinsko prekaša običajne izcedke - se iztoči ful ful več. Ne vem... jutri imam pregled pa bom vsekakor vprašala, če pa ima katera od vas podobno stanje, se priporočam, da me potolaži [sm=smiley1.gif] . Lep dan vsem! Jaz imam povečan beli tok. Nič me ne srbi, ne peče ali kaj podobnega, samo nadležen je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ginekolog mi je predpisal Vaginal svečke, pa je bilo samo dva dni dobr, sedaj pa je vse po starem. Izcedek je umazano bele barve in gost (kot mešanica moke in vode). To je predvsem posledica flore v vagini in ni škodljivo za plod. Lep vikend vsem, moj bo malo podaljšan, saj imam v ponedeljek kontrolo zaradi pritiska na internistični v porodnišnici LJ.
|
|
|
|