mala_roo -> RE: Julijke 2012 (17.2.2012 9:57:38)
|
Pozdravljene so[sm=nosecka.gif] Kako ste? Oglašam se po skoraj stotih letih [sm=jezicek.gif] bom morala biti bolj pridna [sm=smiley36.gif] Hvala za seznamčke, sigurno nam bodo prav prišli. Vidim da debatirate o vsem mogočim... KG začela sem s 63kg, nato sem v prvem tromesečju shujšala 6kg, zdaj pa je šlo počasi nazaj gor in sedaj sem na 64kg, tako da od starih kg sem se zredila za 1kg [sm=smiley36.gif] kar sem zelooooo zadovoljna [sm=jezicek.gif] cotke nekaj malega sva z dragim že kupila, ostalo bova po morfologiji, ko izvemo če ostanemo pri [sm=rozacrtici.gif] barvi [sm=smiley36.gif] voziček se moram kar pohvalit, da sem lastnica novega mercedesa [sm=jezicek.gif] Kupili smo maxi cosi 3, v rdeči barvi in je res čudovit. Bi prilepila slikico, ampak ne znam. Če mi katera zaupa, kako naj to naredim bom z veseljem prilepila na forum naš novi stroj [sm=smiley36.gif] Pri tem vozičku mi je res všeč, ker je zelo lahko vodljiv, ker ima 3 položaje- se čisto poleže, potem sredina in pa čisto dvigne za sedenje. Do sedaj sami plusi, (tudi od izkušenj tistih, ki ga imajo, sedaj čakamo julij, da ga sprobamo še mi)[sm=smiley36.gif]. Tudi pere se v pralnem stroju, ima pa tudi tako mehko gobo, da je vse bolj mehko. brcike zdaj že redno vsak dan čutim brcike. Zvečer ko se umirim in uležem na hrbet celo moj dragi čuti kakšne akrobacije dela, ko da roko na trebušček [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Drugače pa kar ne morem verjeti, da sem že v 21 tednu. Z mojim komaj čakava na morfo 27.2. da vidimo našo malo srečo in upamo, da nam pokaže kaj ima med nogami. Zaenkrat smo pri [sm=rozacrtici.gif] kot je napovedala dr. Strah na nuhalni, sedaj pa da vidimo kaj bodo rekli...[sm=smiley36.gif] vidim da ste nekatere že izvedele spol [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lepo se imejte in uživajte v današnjem dnevu
|
|
|
|