*bobika* -> RE: Julijke 2012 (6.1.2012 10:21:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ Aha. Dobro vedit. Potem pa raje maslo ali mleko. Genski...hm...od mamice sigurno ne, ker ga pod dveh nosečnostih še vedno nima skor nič. Niti moja struktura ni taka kot je njena. Ne vem pa ali se gleda tudi babice za nazaj :) Ma pa mami dost strij od nosečnosti, sploh od zadnje, ko je bila stara 34 let. Sicer pa ne vem, jaz imam celulit že od 15 leta starosti, enkrat več drugič manj. Manj ga imam če res redno vežbam (kolo, vaje, pohodništvo...), ampak vseeno je, viden. In ne samo tako, da moram stisnit kožo ampak tudi tako, sam po sebi. Trenutno sem precej manj aktivna in se kar pozna. Zato razmišljam, da bi si kupila steper, vsaj nekaj za mojo rit in noge, da ne bom kot spužva :) hehe... Po drugi strani sem pa vedno imela lep raven trebušček, ki pa počasi izginja, ampak ker je z namenom je to OK [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Bom pa res počasi šla si kupit za mazat in začela s tem, v tem mesecu sigurno, da me ne bo trebušček prehitel. Meni tudi tako manjka miganje...ampak jst sem prej obiskovala eno vadbo, kjer smo delale na hard za mišice,kondicijo, imela nas je prvakinja fitnesa in meni se je v pol leta totalno preoblikovala postava, ampak pri njej se dela ma maximum, pulz skos na 170 , mislim res mučenje, ampak je blo vredno .. zdej bom verjetno hodla na kak step ali pa na klasiko..na telovadbo za nosečnice se mi zdi nesmiselno hodit, ker lahko telovadim doma pred TV .. Sem se pa prvič začela mazat nekje v 5 mesecu, zdej se bom pa počasi že začela..
|
|
|
|