Arya -> RE: Julijke 2012 (27.12.2011 11:17:54)
|
Ja moje mnenje glede partnerja pri porodu je, da je njegova prisotnost zelo zaželjena. Kolikor sem prebrala in slišala od znank, so vse tiste, pri katerih je partenr bil prisoten pri porodu opisovale, da je bil za njih opora in si nebi znale predstavljat, da ga nebi bilo zraven. Čeprav se mogoče partner počuti na samem porodu malo odveč pri vsem, za samo nosečnico pa ne. Je pa to le edinstvena izkušnja za vse nas nosečke, ki bomo prvič mamice, pa tudi za tiste atije, ki bodo to prvič. Moj bo zagotovo zraven pri porodu, o tem sploh ni dvoma in je že zdaj navdušen za to. Jst pa tudi želim, da je zraven ker vem da se veliko bolj varno (prihično) počutim ob njem. Pa tudi vem, da mi bo opora. Kaj pa se bo z njim dogajalo po porodu, pa niti ne razmišljam, verjetno bo šel zapit bebico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sama tudi opažam, da se telo počasi navaja na nosečnost, sicer že od začetka nisem imela prehudih slabosti, do zdaj sem bruhala samo enkrat, slabost pa občutim predvsem popoldan in pa v večernih urah, zjutraj mi nikoli ni bilo tako fejst slabo. Se mi pa že od začetka ne lušta nič sladkega, zadnje čase pa se mi ne lušta predvsem mesa, edino čebule ne prenesem,po njej mi je pa res slabo. Jem vse sproti, veliko sadja in zelenjave, izogibam se suhim izdelkom in pa mojim mucam. Sem pa mnenja, da ne smeš preveč komplicirat, tudi pri jedi ne.
|
|
|
|