Anonimen -> RE: Julijke 2012 (19.11.2011 12:24:23)
|
Pozdravljene vse bodoče Julijke 2012! Se moram tudi sama še pofočkat [sm=bravo.gif] Sem julijka2010 (pozdravček sonosečki kajčy[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]) in ponovno bom julijka - tokrat 2012. Rok po mojih izračunih bi moral biti 19.7., prvi pregled imam šele 12.12. tako da vam uradni PDP še sporočim. Iz prve [sm=nosecka.gif] imam eno 16 mesečno frčafelco, ki zahteva 100% pozornost, zato si težko predstavljam, kako zgleda imeta dva taka [sm=smiley36.gif] Aja, stara sem pa 31. Najprej čestitke vsem [sm=nosecka.gif]! Berem, da vas je kar nekaj v skrbeh, zato vam želim, da se vsem lepo in srečno izide, zgodbice s tako tragičnim in nesrečnim koncem (o katerih ste pisale že tako zgodaj) pa tiste, ki ste občutljive rajši ne berite, ker lahko močno vpliva na vašo psiho, še posebej na začetku. Zato marsikdo tudi odsvetuje branje forumov ipd. Mene osebno sicer take zgodbe zelo ganejo, vendar sem globoko v sebi prepričana, da se meni to ne more zgoditi (upam, da se kdaj ne najem zarečenega kruha[sm=smiley13.gif]), zato se ne bojim "psihičnih posledic" na razvoj nosečnosti. Jem Elevit, pa mi od njega še ni slabo (in upam, da mi tudi ne bo), na nuhalno po vsej verjetnosti ne bom šla, ker bom šla na amniocentezo (kot v prvi [sm=nosecka.gif]), v službi še nisem povedala, ampak to ne bi smel biti problem, bom pa vseeno počakala na prvi pregled, ker moj [sm=smiley27.gif] želi šele po pregledu povedati tudi staršem in potem širši okolici, zato bom do takrat tudi Anonimna s podpisom Spyler
|
|
|
|